Varrás és vallás: az átszellemülés egyedi megoldásai, otthonra

Hallottatok már olyanról, hogy középkori templomokat régi, hagyományos építési módszerrel újítanak fel, hogy az hitelesen fessen? A dolog létezik, nem használják a modern technológiát, Olaszországban bizonyos, igazán régi templomokat – hogy tényleg korhűen nézzenek ki – így hoznak helyre. “Primitív” módszerekkel, ami az építés korában bevett volt.

Sokat gondolkodtunk itthon, hogy a vallás még mélyebb megélése érdekében mi hasonlóba tudnánk fogni, mert még jobban szerettünk volna átszellemülni, mint az a templomban lehetséges. És a fent említett elhivatottság és hitelesség nagyon tetszett nekünk. Végül meglett, ahogy az interneten keresgéltem: Háztartási varrógépek – Varrógépek – Varrógépguru – utóbbi lett mostanra a megoldás! Sok imént említett kifejezésre szűrtem rá, és végül a Varrógépgurut adta ki a Google, ami megihletett.

Olyan dolgokat fogunk itthon varrni a tőlük vásárolt, Singer HD6605 típusú varrógépünkkel, amit venni nem igazán lehet, vagy ha lehet, akkor az nem lenne olyan hiteles… Mintha a két kezünkkel, szeretettel hoznánk létre azt a tárgyat. Kopt ortodox keresztény fejfedő, dupatta nevű fejkendő és hasonlók – minden olyasmit megvalósítunk, ami egy szép hagyomány szerintünk, ráadásul nem mind az európai keresztény irányzatok, helyi szokásokat tükröző termékei, de minket mindig is érdekelt az Egy Isten szeretetének változatossága, bármely kontinensen. A Varrógépguru-tól vett új gépünk egy nagyszerű darab, ami lehetővé teszi, hogy bármivel kísérletezzünk. Vastagabb anyagokat is gond nélkül tud kezelni, talán a Singert nem kell bemutatni senkinek… Mármint a márkát, noha tőlük, a varrogepguru.hu-tól vehettünk volna sokfélét, ugyanis rengeteg mindennel kereskednek. De minket ez az általunk ismert, tudottan elismert dolog vonzott. Ugye, hogy a Singer nektek is rémlik, még ha nem is varrtatok soha?

Még farmeranyagokkal is megbirkózik, és olyan modern gép ez, hogy 100 különféle programra állítható. Azért mi sem vagyunk annyira maradiak – látjátok… Ebből a dologból azért örültünk, hogy ilyen csoda eszközt találtunk. Az, hogy ilyesmivel foglalkozunk, már épp elég elhivatottság, de ha LCD-kijelzős varrógépünk is lehet ehhez, miért ne élnénk egy ilyen lehetőséggel? Bejött, mert imádjuk. Így élmény a varrás és nem fogjuk megunni!

Ez volt az egyik legdrágább Singer gép, nagyon jót akartunk, mert többet fogunk varrni tényleg, mint az átlag, de mint mondtam, óriási a választékuk, pusztán ebből a márkából is. Nézzetek szét rájuk ide kattintva: Háztartási varrógépek – Varrógépek – Varrógépguru.

Ha esetleg ilyesmivel kereskedne is valaki (mert ez is megfordult a fejünkben), a Varrógépguru választékában nagyfelhasználók, kereskedők is megtalálják az ipari minőségű cuccokat is akár. Varrhatok eladásra szánt dolgokat is. Rengeteg kategória, rengeteg eszköz, nem csak varrógépek. Tetszik nekünk ez a magas színvonal, amit megütöttek a varrógépekkel és a varrás világának magas szintjének elérésével – mi is annyira jók és profik, kvázi hibátlanok akarunk lenni, mint ez a kereskedés. És a weboldaluk, és a tájékoztatóik… Annyira részletesen és elhivatottan tájékoztatnak, mindent leírnak, látszik, hogy szeretik a maguk világát, és valóban elhivatottak a területen. Meglepődtünk azon is, hogy egy ilyen áringadozásokkal és drágulásokkal teli világban, milyen profi dolgokat mennyire jó áron lehet még náluk beszerezni. Egyszer visszanéztem nem csak a kiegészítőkre, hanem a gépkínálatra is, és nem igazán látom, hogy elszálltak volna az árak.

Mint mondtam, rengeteg dolgot kínálnak, tényleg sokféle felhasználásra, és bár nekünk a Singer nagyon bejött, nézzetek, olvassatok át mindent, ha varrni szeretnétek, mert a felvilágosító ajánlóikból minden gépnél kiderül, hogy miben a legjobb és pontosan kinek lenne jó választás. Háztartási varrógépek – Varrógépek = Varrógépguru!!!