TESCO Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ

Kapzsiság és irigység a két legnagyobb leküzdendő sóvárgás a napjainkban

A hitközösségen belül mostanában sokat beszélgetünk arról, mit is jelent a kapzsiság tulajdonképpen. Sokféleképpen lehet értelmezni ezt a fogalmat, de nekem a leginkább az segít, amikor személyes történeteket osztunk meg egymással. Ilyenkor általában az fogalmazódik meg bennem, hogy a kapzsiság vagy az irigység tulajdonképpen nagyon elemi érzelmek. Az a szerencsénk, hogy mivel kaptunk a Teremtőtől érzelmi intelligenciát és elég érettséget, így a racionalitásunk segítségével le tudjuk küzdeni ezeket az elemi, ösztönös rossz érzelmeket, sóvárgásokat.

A múltkori beszélgetésen ugyanakkor az egyik felszólalótól az hangzott el, hogy igen ám, de aki esetleg szegényebb közegbe születik vagy szegényebb körülmények között kell megélnie, az hátrányosabban indul ilyen téren is. Hiszen mivel sok mindent nem engedhet meg magának, persze, hogy sokkal nagyobb keserűséggel fogja nézni azt, akinek mindene meg van, vagy pedig jobban fogja védeni azt a keveset, ami neki megadatott.

TESCO Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ

Ez eléggé elgondolkodtatott, és tulajdonképpen arra jöttem rá, hogy egyrészt nem érdemes sóvárognunk más dolgai iránt, másfelől pedig a mi szűkösebb lehetőségeinkből is érdemes annyit kihozni, amennyit csak lehet. Hogy a realitások talaján maradjunk, hadd osszak meg veletek egy tuti tippet arra, hogyan tudunk kevésből is sokat kihozni. Van ugyanis egy oldal, amelyik összegyűjti az áruházak akcióit, és így sokkal tudatosabban lehet elkezdeni vásárolni. Ha kattintotok, akkor keressétek a TESCO Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ fület, és máris jó helyen jártok! Itt ugyanis minden a Tesco áruházlánchoz tartozó akció fellelhető egy helyen, és ehhez még papírt sem kell forgatnotok, gyűjtenetek! Itt ugyanis online eléritek az összes heti Tesco akciót.

Ha van hozzá kedvetek, akár az előző néhány hét akcióit is fellapozhatjátok, hiszen az archívumban ezek is elérhetők. Ezeket pedig össze tudjátok hasonlítani az éppen aktuális heti akcióval is, így akár arra is következtetni lehet majd, a következő héten mely termékcsoportokra várható nagyobb akció.

De persze nem csak ez található a TESCO Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ oldalon. A leakciózott termékeket egyesével listázza az oldal, így mindegyikre rá tudtok keresni. Az akciós termékeket így nagyban látjátok fotóval, termék megjelöléssel együtt, így biztosan nem tévesztetek szem elől semmit a prospektusból! A termékek mellett azt is láthatjátok, hogy mi volt a termékek kiindulási ára, és azt is, hogy mennyibe kerül az akció miatt. Sőt, ha rákattintotok a termékre, akkor az oldal automatikusan átirányít titeket a Tesco saját webshopjára. Így egyúttal gyakorlatilag néhány kattintással el is tudjátok intézni a bevásárlásotokat, és akár rögtön házhoz is tudjátok rendelni a terméket online. Engem nagyon meglepett ez az oldal, korábban még nem láttam hasonlót, szerintem egyedülálló, amit a készítők csinálnak. Egy pár gyülekezeti tagnak már meg is mutattam, és ők is nagyon jó találmánynak tartják. Próbáljátok ki ti is, nem fogjátok megbánni!