Tematikus dolgok, meghitt környezet, bármikor

Az unokatestvérem büfés. A felesége pedig salátabárban dolgozik, előtte pedig italokat kevert egy másik, éjszakaibb szórakozóhelyen. Tőlük tudom, hogy még ha ezektől teljesen eltérő atmoszférában kéne is megoldani a vendéglátás kihívásait, a Hunnia Kristály jó partner lesz ebben. Hogy erre a tippre miért volt szükségem, azonnal kitérek rá…

Mi az a badella? Szégyellem, de én még ezt sem tudtam a Hunnia előtt. Pontosabban, mielőtt egy 600 esztendős, világörökségi helyszín mellett nyitottunk vendéglátó egységet, ahová többnyire zarándokok, vagy csak a korabeli vallási környezet látványára kíváncsi turisták keresnek harapnivalót például. Hisz elég szép hely, úgy alapjáraton is.

A hunniakristaly.hu segített bizony abban, hogy mindent megvehessünk a fogadásukhoz – és minden rendelt termékről elolvashassuk, pontosan miben áll a használhatósága, egyedi minősége, és miért az a legjobb választás. És azért voltak még ők a kulcs (és lettek volna pótolhatatlanok bárki mással, ha ilyesmi egyáltalán eszünkbe jutott volna), mert eléggé “szűz kézzel” vágtunk tényleg ebbe a bizniszbe. Jó hír, hogy ők képesek voltak mindig, menet közben is a “segítségünkre sietni” a választékukkal, és a mindenkor eredményes kommunikációval könnyíteni a hétköznapokon. Bármilyen igény is merült fel a részünkről, örökké beszerezhető volt tőlük az összes szükséges termék. Mint mondtam, a vendéglátás olyan formája lett a miénk, ami tematikus ugyan, de nem épp a divatos tematikák mentén helyezhető el. (Nem tömegcuccokat kell vásárolnunk magyarán, amik mindenhol megkaphatók lennének…) A Hunnia viszont tényleg a legjobb! Náluk mindenki talál bármilyen kiegészítő, vagy alapeszközt akár mindenféle vendéglátási formához – és vendégellátási metódushoz -, legyen szó fiataloknak, bulizóknak való helyről, vagy épp ellenkezőleg, legyen szó, valami meghittről, vagy konzervatívról, nyugodtról… Jók abban, hogy a helyet berendezhessük az általuk kínált dolgokkal, vagy, hogy odavaló dolgokat tároljunk a konyhán, amiknek alkalmazása szükségessé válhat. No meg persze vettünk mindent tőlük, ami napi használati tárgynak számít. És így tehessünk a vendégek elé bármikor, bármit, anélkül, hogy elfogyna. Bárhogy is lenne stílusos felszolgálni nekik, a Hunniánál lesz a keresett termék, ezért javaslom, hogy a műfajtól függetlenül bármely étteremtulajdonos, vagy üzemeltető nézze át, ami náluk a raktárkészletet jelenti. Ahogy badella is akad, többféle…

Méret és kivitelezés, nem csak badellák esetén teljesen változatos palettát eredményezett a Hunniánál. Így az árfekvés is igen változó, hiszen a vásárlói igények is azok. Van valamiből eldobható papírváltozat, vagy drága üveg. Vannak elegáns dolgok és teljesen funkcionálisak (még környezetbarátak is). Variálhatjuk tényleg végtelen formában a beszerzésünket. A Hunniát nem fogja meglepni az igény, amivel keressük őket. Ott lesz a kínálatban, higgyetek nekem!

Mi tényleg, még azon a folyamaton is könnyen végigmentünk velük, hogy laikusként jöttünk bele jó páran a professzionális vendéglátásba. A múlt időt csak azért használom, mert már tényleg megy, mint a karikacsapás. Annyira természetesen és hatékonyan, hogy hamar elmúlt az izgulós, túltervezős időszak. A Hunniával ezt nem kell csinálni. Náluk csak megy a kosárba, ami esetleg elfogyott és már hozza is a futárszolgálat! Természetes mostanra, mint a levegővétel, de az indulás heteit sosem fogom elfelejteni. És örökké hálás leszek, hogy átélhettem! Főleg, hogy ily’ könnyen.