Teljesen kitértem a hitemből az iskola előkészítő feladatok hallatán!

A gyerkőcöm lassan iskolaéretté válik, de mindig az aggódtam a beszéde miatt. Gyönyörűen artikulál és korához képest választékosan beszél, de mégis nagyon rá tudok görcsölni erre a témára. A vasárnapi mise után éppen a barátnőmmel beszélgettem, amikor szóba jött az, hogy ő rendelt egy iskola előkészítő feladatok tömkelegét tartalmazó könyvet. Amint hazaértem nem tudtam kivárni, hogy utána olvassak a neten. Érdekel, hogy mire bukkantam?

Szabó Szilvia mesterlogopédus oldalán rengeteg hasznos információ fogadott. Egy nagyon szimpatikus, végtelenül hiteles hölgyről van szó, aki elhivatott szakmájában. Számomra nagyon fontos az, hogy a legjobb taníttatást kapja a kislányom és ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy a lehető legtöbbet meg is tegyek érte. Úgy informálódtam, hogy az általa írt könyvek több problémás területet is képesek orvosolni, sőt még plusz készségeket adnak a gyerekeknek.

Felettébb felkeltették a könyvek, feladatgyűjtemények az érdeklődésemet, így tovább böngésztem az oldalon és elolvastam pár könyvajánlót is. Megtudtam, hogy kiemelt feladata többek között a könyvnek az, hogy sikerélményt adjon a tanulók számára, melyet egy nagyon logikus módszerrel tesz meg. Egyre nehezedő feladatokkal állítja szembe a gyerekeket, akik így egyre ügyesebbek lesznek. Amikor pedig a könyv végére érnek csak csodálkozni fognak, hogy honnan indultak és hova jutottak.

Iskola előkészítő feladatok megoldása otthon!

Szerencsére egy ilyen kiváló eszköztár a szülők számára is beszédes lehet, hiszen saját szemükkel, az otthon kényelmében tudják majd nyomon követni azt, hogy milyen fejlődésen megy végig gyermekük. Nem szükséges foglalkozásokra beíratni, ahol nem is fog kiderülni az, hogy pontosan mit és hogy vesznek. Nem kell óriási összegeket költeni, hogy a legjobbat kapják a gyerekek. Ez a könyv mindent megad a szülők számára ahhoz, hogy fel tudják készíteni a gyerekeket az iskolára és ez számomra a legfontosabb.

Sokszor gyermekem fáradt az óvoda után és nincs már kedve se foglalkozásra menni, se velem tanulni. Ezért is tartom nagyon jó választásnak a Szabó Szilvia által írt könyveket, hiszen ezeket hétvégén is elővehetjük. Vagy akkor, amikor a legfogékonyabb a kislányom. Nincs időhöz szabva, nincs meghatározva, hogy mennyit kell megoldania. A saját tempójában tudunk haladni és ez is óriási motiváló erőt biztosít a számára.

Összességében nagyon örülök annak, hogy rátaláltam erre a példaértékű pedagógusra és megvásárolhattam a szuper könyvét. Minőségi terméket kaptam hihetetlenül alacsony áron és a gyermekem is látványos fejlődésen ment keresztül, amióta ebből gyakorlunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne gyakorolni gyermekével iskola előkészítő feladatokat. Látogass el te is az oldalára!