Szuper tippet kaptam a templomban

Sokszor hallottam már hogy a templomba lépve hirtelen megvilágosul az ember. A színes üvegablakon át beáradó fény, a hatalmas falak, a fényűző belső dekorációk, márványszobrok, gránitoszlopok és arany díszek elakasztják a lélegzetünket és egy perce le kell ülnünk elmerengeni a világ dolgain, mígnem hirtelen ráébredünk mire is van szükségünk az életben.

Nos az én esetemben talán kevésbé transzcendentális a tudás, amit a legutóbbi templom látogatásom során nyertem, de koránt sem elhanyagolható. És talán kevésbé a márvány szobroknak, mint a szomszéd lakótömbben lakó Margit néninek köszönhető, de az biztos, hogy örökké hálás leszek érte.

Az említett hölgy ugyanis felfigyelt arra, milyen aggódó tekintettel ültem végig a misét, majd a kijáratnál rákérdezett mi bánt, hisz mindig olyan vidám vagyok. Sietve elmeséltem neki, hogy a munkahelyemen megbíztak, hogy vásároljak formaruhát az étterem személyzetének és szállítsam le időben, de sajnos elromlott a kocsim. Erre Margit néni nemes egyszerűséggel közölte, hogy rendeljem meg online, sokkal kevesebb vele a macera, az ő férje is épp a napokban vásárolt kertésznadrágot a https://www.lumaxpro.hu oldalról. Erre még nem gondoltam eddig, de megköszöntem neki a tippet és otthon az első dolgom volt, hogy felkeressem az áruházat, amely bár működik kereskedelmi boltként is Budapesten, valóban rendelkezik webshoppal is. Egy kimagaslóan igényes üzletről van szó, amely 2004 óta foglalkozik munkaruhák forgalmazásával, azon belül is első sorban vendéglátói formaruházattal, munkavédelmi öltözékekkel és biztonsági felszerelésekkel. Olyan termékek közül válogathatunk a Lumax Pro üzletében, mint például a kiemelkedően jó minőségű Giblor’s formaruhái, a Shoes for Crews csúszásgátló cipői, valamint a Jobman, a Uvex, vagy épp a Karlowsky munkavédelmi ruhái.

Orvosi köpenyeket, overállokat, takarító öltözetet, zuhanásgátló felszereléseket és sisakokat is találhatunk széles választékban. Nekem persze most a vendéglátó felszerelésekre volt szükségem, amelyek közül többről külön olvashattam is a https://www.lumaxpro.hu munkavédelmi blogján, így hát nem volt nehéz a választás.

És valóban sokkal praktikusabb volt mindent megrendelni online, hiszen így biztos lehettem benne, hogy a termékek előbb utóbb megérkeznek, míg ha bementem volna személyesen lehet, hogy nem kapok mindenből annyit, amennyire szükségem lenne. A szállítást a cég 2 és 14 napon belül ígérte, és mindent hiánytalanul és sértetlenül ki is szállított néhány napon belül. A szállítási díj is kedvező volt, ráadásul a nagy mennyiségű rendelésnek köszönhetően még a jó árakon túl is részesültem kedvezményben.

Ilyenkor igazán örülök, hogy szoktam templomba járni…