Színvonalas diákmunka: kulcs a diploma utáni sikerhez

A családom eléggé vallásos, így én is elég erős keresztény szellemiséggel rendelkezem, ami meg kell mondjam, felnőtt koromra különösen hasznossá vált számomra, ugyanis azt érzem, a szüleim remek értékrendre neveltek. A vallási közösségünkben nagyra értékelték mindig a szorgalmat, az alázatot, segítőkészséget, valószínű ezért is vágytam rá már tinédzserkoromtól, hogy valamilyen munkával én is értéket teremthessek.

Az első diákmunkámra várni kellett az első egyetemi évemig, de utólag nem bánom, legalább tovább voltam gyerek. Az egyetem által megismertem egy olyan diákmunka szövetkezetet, ahol nagyon komolyan vették a minőségi munkahelyekre való közvetítést és a munkára való felkészítést.

Végzettség híján az első munkám egy hostess diákmunka volt, melynek annyi a lényege, hogy bizonyos rendezvényeken kellett segédkeznem, információt szolgáltatnom a résztvevőknek.
A munkát a TopiWork iskolaszövetkezet segítségével kaptam meg, remek, nagyon magas színvonalú rendezvényekre közvítettek így ki engem.

Miután jobban megismertem a TopiWork filozófiáját, rájöttem, hogy itt nem csak a hostess diákmunka elérhető ilyen magas színvonalon, hanem az összes diákmunka lehetőségük ennyire magas minőségű. Gyakorlati helyekre is lehet náluk jelentkezni, mely a diplomaszerzés utáni munkakeresést nagyban megkönnyíti.

Idővel váltottam is ilyen gyakornoki munkára, amikor már kicsit előrébb jártam a tanulmányaimban, és abban sem kellett csalódnom.
Remek fizetést kaptam mindkét általuk megszerzett munkám során. Kedves, korrekt kollégáim és főnökeim voltak, így, ha valaki diákmunka után keresgél, akkor csakis az ő csapatukat ajánlom.

A weboldalukon minden elérhető lehetőség megtekinthető, és a jelentkezés nagyon egyszerű: online lebonyolítható az egész.

Örülök neki, hogy a TopiWork által már fiatalon belecsöppentem a munka világába, ugyanis nagyon hasznos tapasztalatokat szereztem. A konzervatív, vallásos szemléletű családom is egyetértett abban, hogy jól választottam, és elismerték a tanulmányaim mellett folytatott erőfeszítéseimet a munka terén.