Olyan erős az új polcrendszerem, mint a hitem

Egy olyan kis faluban nőttem fel, ahol nagyon fontos szerepet játszik a hit és a vallás. Azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül, mert elég sok hazai kistelepülésen él még ez a jelenség. A családom is vallásos, de sosem erőltették rám, úgy gondolták, hogy megvárják, hogy viszonyulok a dologhoz, és eldönthetem, szeretnék – e járni templomba vagy sem. Bár a nagymamám szeretett volna ebben a döntésben befolyásolni, de nem sikerült neki. Szerintem a vallás és a hit nem feltétlen kapcsolódik össze, sokan hisznek olyan dolgokban, ami nem feltétlen korlátozható le egy bizonyos vallásra, és ez így van jól. Hiszen ez adja azt a színességet, amivel a világunk rendelkezik. Ezzel én magam is így vagyok, hiszek abban, hogy létezik egy felsőbb erő, ami a dolgokat irányítja, de nem kell ezt beskatulyázni különböző vallásokba.

Egy délután átjött apukám, és beszélgetni kezdtünk. Nagyon szeretek vele társalogni, mert igen érdekes meglátásai vannak a világról, illetve sok más, másoknak érdektelen témáról is. Örültem, hogy jött, mert így legalább meg tudtam neki mutatni az új polcrendszeremet, amit nem olyan régen vásároltam. Az volt a problémám, hogy nem volt elég tárolóhelyem a kamrámban, ahol a befőttjeimet tartom. Erre azért volt szükségem, mert az az egyik mellékállásom, hogy befőtteket teszek el és aztán eladom őket. Szerencsére elég sok vevőm van, így legalább ki tudom egészíteni a fizetésemet, amit a munkahelyemen kapok. Édesapám kérdezte, hogy honnan van a polcom, mert neki is hasonló problémái voltak, és szeretett volna valami megoldást. De azt nem tudta, hogy honnan szerezze be, mert nem volt otthon ebben a témában.

Ekkor elmondtam neki, hogy nekem egy barátom ajánlotta a http://www.rackinglog.hu/ oldalt, ahol szerinte jó minőségű polcokat lehet rendelni. Úgy voltam vele, hogy végül is egy próbát megér, és ellátogattam az oldalra, hogy kicsit szétnézzek, pontosan mit is kínál ez a weboldal. Nekem a salgó polcok tetszettek meg, mert nagyon sok jó dolgot lehet olvasni róluk. Már az elején írja a vállalat, hogy ezek a salgó polcok azok az eszközök, amiket már nagyon régóta, a legszélesebb körben használnak az emberek. Az előállításukhoz minőségi alapanyagokat használnak, valamint az egyik legmodernebb gyártástechnikát is. Ráadásul ezek az eszközök tanúsítvánnyal és gyártói garanciával is rendelkeznek.

Az ajánlás részben azt lehet olvasni, hogy a polcrendszer felhasználási köre igen széles. Ugyanis jó lehet nem csak logisztikai központoknak, hanem magánszemélyeknek is, mert a teherbírása és az alakíthatósága miatt erre a célra a legalkalmasabb. Mivel csavarmentesek, ezért nem csak az összeszerelésük könnyebb, hanem jóval elérhetőbb áron is lehet őket megvásárolni, mint a hagyományos, csavaros változatú polcokat, illetve a teherbírása is jóval nagyobb, mint az előbb említett változatoknak. Egy másik információ is elég kecsegtetően hangzott, még pedig az, hogy ez a polcrendszer az egyik legelterjedtebb az Európai Unió országai között. Ezeknek az információknak a birtokában édesapám azzal viccelődött, hogy ez a salgó polc akkor olyan erős lehet, mint a hitem abban, hogy létezik valamilyen felsőbb erő! Igaza volt, és jót nevettem ezen a viccelődésen.

Ráadásul az oldalon azt is olvashatja a látogató, hogy igény esetén ki is jönnek helyszínre, és végeznek felmérést, hogy pontosan mekkora méretekre van szükség. Ez esetemben elég megnyugtató volt, mert én magam sosem voltam jó a mérésben, mindig valahogy vagy több vagy kevesebb jött ki ahhoz képest, mint ami a valóság volt. Ez pedig egy nagy fém polcrendszer esetében, aminél azt szerettem volna, hogy faltól falig érjen, nem lett volna szerencsés! De kijöttek a vállalat munkatársai, és minden terhet levettek a vállamról, így semmiért nem kellett aggódnom.

Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy ajánlom – e a szolgáltatást vagy sem, kérdés nélkül igent mondanék rá a fentebb említett indokok miatt. Ráadásul esztétikus is lett a végeredmény, így reklámnak sem volt rossz, ahogy a sok befőtt sorakozik szépen a polcokon. Bár mind tudjuk, hogy nem szabad a borító alapján ítélni, ha az ember ételkészítéssel és eladással foglalkozik, azért mégis számít. Az alapján, amit apukám a monológom után nyilatkozott, arra tudtam következtetni, hogy sikerült meggyőznöm, és neki is megtetszett a salgó polc. Remélem, pont olyan jó tapasztalatai lesznek a dologgal kapcsolatban, mint nekem!