Nem hiszek a szememnek – pelenka diszkont áron?

Hiszem, ha látom, avagy az én pálfordulásom

Sokáig a vallással is így voltam: hiszem, ha látom! Nagyon racionális típus vagyok, sosem értettem, hogy lehet olyasmiben hinni, aminek a létezéséről nincsenek kézzel fogható bizonyítékaim. Persze sokan próbáltak meggyőzni ilyen vagy olyan érvekkel, de egészen egyszerűen nekem egyik sem volt igazán meggyőző. Reál gimnáziumba jártam, és ezt követően is tudományos területet választottam magamnak: építészmérnök lettem. Én a számoknak, a méréseknek, a kutatásoknak tudok hinni. A bizonyossággal alátámasztott, megindokolt dolgoknak. A nagy fordulópontot édesanyám halála jelentette, akkor kezdtem el egy picit nyitni a vallás, a hitélet felé. Kisvárosban lakom, és nálunk amúgy is elég aktív a hitközösség. Szerencsémre nagyon befogadóak is, így végig nyílt szívvel, türelemmel, és odaadással fordultak hozzám, amíg megtaláltam a saját utamat a hit felé.

Pelenka diszkont áron? Nem csalás és nem ámítás!

Persze ezt követően az olyan kijelentéseimmel, mint “hiszem, ha látom!” már jóval óvatosabban bánik a családom. Pedig a legutóbbi felfedezésemet én is alig akartam elhinni. Egy kedves ismerősöm küldte el a Lord Shop internetes áruház linkjét, mondván, erre mindenképpen vessek egy pillantást a baba mellől. Nemrég született meg ugyanis a harmadik kislányunk, ennek apropóján kezdtünk el beszélgetni az ismerősömmel. És amikor oda kattintottam, valóban nem akartam hinni a szememnek – pelenka diszkont áron? Óriási drágasághoz vagyok hozzászokva a babapelenkák kapcsán, ezért nagyon meglepett, amit a Lord Shopon tapasztaltam. A legkülönfélébb pelusok közül lehetett válogatni az oldalon, és mindegyiket nagyon jó, családbarát áron árulták. Sőt, egyes típusokra még külön kedvezmény is járt az oldalon! De ha önmagában az a tény nem lenne elég, hogy a pelenka diszkont áron kapható a webáruházban, itt még nem értek véget a kedvezmények.

Óriási a választék a Lord Shopban

A Sleepy pelenkáknak ugyanis külön facebook oldala is van, ahol további kedvezményekért lehet részt venni különféle nyereményjátékokban és törzsvásárlói kedvezményekben! Érdemes meglátogatni, egyszer én is kipróbáltam, és jelentem, nekünk bevált! De nem csak ezért különleges ez a kis webáruház. Hanem azért is, mert tényleg nincs olyan pelenka igény, amit a Lord Shop ne tudna kielégíteni! Túlzás nélkül állíthatom, hogy itt tényleg minden korosztály és minden baba megtalálja a neki való pelenkát. Van itt minden a nadrágpelenkától kezdve a bugyipelenkán át az úszópelenkákig! Ráadásul a legkülönfélébb méretekben lehet válogatni az oldalon, így újszülött babára is ugyanolyan könnyen találunk pelust, mint 7 XXL-es méretben. Az oldal pedig logikus csoportokba rendezi a kínálatot, így gyermekünk súlya alapján is tudunk válogatni. A legkisebb pelenkákat például 2-5 kilós csöppségeknek, míg a legnagyobbakat 20-30 kilós babáknak ajánlja az oldal.

Ha a pelenka diszkont ára, az állandó akciók és a nagy választék nem lenne elég, gondoljatok csak bele abba, mennyi időt és energiát is megspórolhattok azzal, hogy online adjátok le a rendeléseteket! Én például nagyon hálás vagyok ezért a Lord Shopnak. Immáron három gyerekes anyukaként tudom, hogy az idő óriási kincs, és bizony mindegyik gyermek 0-24 órás szolgálatot igényel. Hát még, ha többen is vannak, és egyszerre igénylik a figyelmedet! Az, hogy online is el lehet intézni a pelusok bevásárlását, a mi családunk számára óriási segítség. És hogy a pelenka diszkont áron elérhető a Lord Shopban, ezt az információt még mindig nem tudtam teljesen megemészteni… ha nem látnám a saját szememmel, ezt már tényleg nem is hinném el! Ti rendeltetek már innen babaholmit a gyerekeiteknek?