Mivel lepjük meg a papunkat? Konyhai eszközzel, mi mással?

Elég furcsa ajándéknak tűnhet egy férfi számára háztartási eszközt adni, de tekintve, hogy egy pap egyedül él, szerintem nekik létszükséglet, hogy megtanuljanak sürögni-forogni a konyhában. Így születésnapi ajándékként valami ilyesmire gondoltunk, mint egy viccként, jegyezném meg, de csak félig. Természetesen ez mellé még terveztünk valamit, ami kicsit kevésbé… nőies. A többiek természetesen valami vallással kapcsolatos dologra gondoltak, mint egy szent szobor, vagy különleges rózsafüzér. De őszintén? Szerencsétlen (és igen, értem, hogy ő önként és dalolva vállalkozott erre, de akkor is) ezzel kel, ezzel fekszik, legyen már az ajándéka valami kevésbé szentekkel kapcsolatos.

Először csak egy háztartási eszközök webshop szerűséget kerestünk, ahol megrendelhetjük a vicces ajándékunkat. Így keveredtünk a Diszkontdepóhoz, és én egyből beleszerettem a nagy választékba és az alacsony árakba. Persze előbb rendesen körülnéztünk, hogy merre az arra, illetve, ebben az esetben, mennyi az annyi. A szállítási és Általános Szerződési Feltételeket mindig érdemes alaposan átnyálazni, ezt most se tettük másként. Minden elég átlagosan volt árazva, illetve a feltételek is ismerősek voltak. 14 napos elállási lehetőség, 1600 forint szállítási költség 10 kilóig, onnan pedig 10 kilónként plusz ezer forint. Házhozszállítás 2-3 napon belül, kivéve, ha a termék épp nincs raktáron, akkor viszont öt nap körül. Minden világos, minden érthető. Ekkor kezdődött csak az igazi móka. Vagy két órát szórakoztunk a lehető legnevetségesebb ajándékok megkeresésével, és ott vesztettük el az eszünket teljesen, mikor megtaláltuk a felnőtt szekciót.

háztartási eszközök webshop

Miután sikerült összeszednünk magunkat, abban maradtunk, hogy egy turmixgépet rendelünk neki. Ez félig vicces és félig komoly ajándéknak is elment, hiszen tudtuk, hogy szereti a turmixokat. Ami pedig a komoly-komoly ajándékot illeti, nem akartunk túlzásokba esni, így egy vezeték nélküli fülest rendeltünk, mert az ez előtti nem olyan régen ment tönkre neki. Itt több lehetőségből is lehetett választani, meg is lepődtem rajta, és az áruk meg pláne meghökkentő volt. Jó értelemben. Értem én, hogy ezek nem márkás cuccok meg hasonlók, de azért az elég ritka, hogy itthon találunk vezeték nélküli fülest tízezer alatt. Ezek meg még szállítással együtt is ott maradtak volna, ha nem valamivel együtt veszem (mert így még inkább, de értitek).

A rendeléssel minden rendben ment, teljesen meg voltunk elégedve mindennel. A turmixgépet kénytelenek voltunk kipróbálni előre, nehogy hibás legyen, és ne tudjuk visszaküldeni. De szerencsére az is és a füles is kitűnően szuperáltak.

Én úgy döntöttem, hogy ha a legközelebbi neves alkalom közeleg, biztos visszanézek még a háztartási eszközök webshopra, ahogy mi becéztük a Diszkontdepót. Az biztos, hogy számtalan lehetőséget rejt magában, és nincsenek elszállva az árak, így akár rejtett kincsnek is nevezhetjük, amit most megosztottam veletek is. Remélem majd a hasznotokra válik.