Mise után a szomszéd ajánlott nekem egy weboldal készítő céget

Érdekes, hogy néha milyen szituációban találja az ember magát. A szomszédommal nem szoktunk összejárni, minden héten a mise után váltunk pár szót, de nincs szoros kapcsolat köztünk. A legutóbbi mise után meséltem neki, hogy a fiam milyen vállalkozásba vágott bele, de egyelőre nehezen boldogul az ügyfél szerzéssel.

Ráütött a vállamra és mondta, hogy ezen aztán ne aggódjak én, csak keressem meg azt a céget, akinek a linkjét már át is dobta nekem üzenetben: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké

Mondta, hogy ők olyan weboldalt készítettek a sógorának, hogy leesett az álluk, aztán ahogy komolyabban elkezdtek foglalkozni a tartalommal és hirdetéseket is indítottuk, végül annyi vásárlójuk lett, hogy szinte nem győzték az ügyintézést.

Miközben hallgattam a pozitív véleményt, megnyitottam a Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké weboldalt, ahol számos más ügyfél pozitív visszajelzése is helyet kapott a mindenre kiterjedő, több pontba szedett információkat tartalmazó honlapon.

Csak ámultam-bámultam a telefonom kijelzőjét.

Hihetetlen milyen profizmus áradt az egész weboldalból! Azonnal továbbítottam is a fiamnak, hogy ő is nézze meg, olvassa át a kérdéssort, ami az oldalon szerepel, aminek a megválaszolására szükség van ahhoz, hogy el tudják készíteni a minden igényt kielégítő weboldalt, amivel megnyílik az ügyfeleket felé árasztó csap.

Kíváncsian várom az együttműködést velük, a bemutatott referenciák alapján azt feltételezem, hogy mi is pozitívan zárjuk az együttműködést velük.