Miért jó misére járni?

Nem mondanám, hogy egy túl vallásos család vagyunk. Legalábbis én meg a feleségem abszolút nem, nem is gyakoroljuk a vallásunkat. Szeretek templomba jáni, ha éppen utazunk valahova vagy, ha külföldön járunk. Nagyon szép templomokkal, vallási épületekkel lehet találkozni szerte a világban, de ránk nem mondható el, hogy igazi hívők lennénk, csupán csak gyönyörködünk bennük.

Nem úgy a feleségem édesanyja. Éva gyakorló hívő, gyakorolja a hitét, ezért szinte minden vasárnap megy misére. Volt is már ebből konfliktus a feleségem és Éva között, mert nem egyszer mondott már le fontos családi programot vagy eseményt, mert neki vasárnap a templomba kellett mennie. Viszont a műltkor pont kapóra jött nekünk a vasárnapi mise és meg is köszöntük Évának, hogy akkor és ott volt. A mise után az idősek nem rohannak ám haza, hanem ilyenkor többen ott maradnak, beszélgetnek, trécselnek, megbeszélik kivel mi történt. Így a feleségem édesanyja is. Beszélgetésbe elegyedett az egyik barátnőjével, aki érdeklődött, hogy mi van velünk. Éva elmondta, hogy éppen Budapesten vagyunk, mert babakocsit néztünk a születendő ikreinknek. A barátnője felnevetett és megjegyezte, hogy micsoda véletlen, mert az ő lányáék nemrég vettek babakocsit, szintén az ikreiknek. Végül édesanyám felhívott minket és nagy örömmel újságolta, hogy ajánlottak neki egy babakocsit, melynek a linkjét átküldené nekünk. Megnéztem a telefonomat és a következő link érkezett: babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik. Megnéztük az oldalt, nagyon tetszett ez a típusú babakocsi, így el is mentünk a boltba megnézni személyesen.

Hálistennek nem kellett sokat autóznunk, elég közel volt hozzánk az üzlet. Mikor beléptünk csak ámultunk, hiszen olyan hatalmas választék volt mindenből. Játékok, kiegészítők, de mi célirányosan a babakocsi részleghez vettük az irányt. Egy fiatal hölgy lépett oda hozzánk, megkérdezte, hogy segíthet-e nekünk. Én megmutattam a telefonomon a linket(babaverda.hu/babkocsik/testverbabakocsik), hogy ezeket a babakocsikat keressük. Már korábban kinéztük az Uppbaby vista iker babakocsit, ezért célirányosan ezt szerettük volna megnézni. A hölgy megmutatta ezt a típust. Mi barna színben szerettük volna, de a kiállított tárgy fekete színű volt, a barnát jelenleg csak rendelni tudják. Sebaj, gondoltuk szép lesz a fekete is. Ami különösen elnyerte a tetszésünket ennél a típusú babkocsinál, hogy rendkívül kicsi helyigényű, annak ellenére, hogy egy iker babkocsiról beszélünk, mivel az ülések nem egymás mellett, hanem egymás felett helyezkednek el, ezáltal nem foglalja el a fél járdát. A szélessége mindössze 65 cm!

Sőt a szetthez két darab mózeskosár és két darab sport ülés tartozik. A mózes kosár érdekessége, hogy addig használható, amíg a baba 9 kg-os lesz. Nagyon jó a légáteresztő képessége köszönhetően a perforált matracnak, valamint a szellőztetett aljnak és kupolának. A kosár tartalmaz egy nagyon kényelmes, hosszabb matracot. A kupolatető kinyitható, ami azért jó, mert nyáron imádunk a szabadban lenni, viszont ennek köszönhetően meg tudjuk védeni a babákat a napsugárzástól. A sport ülések jellegzetessége pedig, hogy a baba 22 kg-os koráig használhatók. Köszönhetően az ülő egység bővíthetőségének a sport ülést különböző módokon lehet felhelyezni. Az ülés huzatját könnyen lehet tisztítani, ami azért fontos, mert biztos vagyok benne, hogy a mi gyerekeink szinte 5 perc alatt össze fogják koszolni. Ami még lényeges, hogy a babakocsi váza alimíniumból és magnéziumból készült, ezért rendkívül könnyű, viszont ugyanakkor tartós is.

Mondanom sem kell, hogy ez abszolút meggyőzött minket, nem is keresgéltünk tovább, hanem egyből megrendeltük az említett babakocsit. Mivel nem volt készleten ez a típus, ezért csak megrendelni tudtuk, de a házhozszállítának köszönhetően már nem kellett ismét visszamennünk az üzletbe, hanem otthon várhattuk az új babakocsinkat. Ajánlom mindenkinek, teljesen meg vagyunk elégedve ezzel az üzlettel.