Klíma szerelés télen, nyáron! Nem csak hűt, hanem fűt is!

A klíma szerelés az időtől, az évszaktól teljesen független. Legyen tél vagy nyár, sosem késő beszerezni egy új klímát. Természetesen ezeket az eszközöket főként hűtésre használjuk, de van, amikor egy hideg napon jól jönne a fűtő funkciója is.

Elsőként a templomban találkoztam fűtésre használt klímával. Még akkor, mikor bejött a rossz idő, és nem ment a központi fűtés. Én sem szeretem otthon 1-1 napra bekapcsolni a fűtést, olyankor, amikor hidegebb van, de tudom, hogy jön a meleg, inkább csak jobban felöltözöm. Ennek következtében ősszel kifejezetten sokszor vagyok megfázva.

A klíma viszont, mint kiderült , nem csak hűt, hanem fűt is. Ez persze attól függ, milyen klímát veszünk, hiszen vannak olyan modellek, amik erre valóban nem alkalmasak. De szerintem a legtöbb klíma több funkciós és nem csak hideg, hanem meleg levegő kifújására is képes.

Mivel elektromos, ezért kiváló megoldás lehet a fűtésre, főleg, ha mondjuk napelem van a házunkon. Akkor ugyanis nem kerül semmi pluszba a fűtés, meg lehet oldani klímával is.

Tehát, a templomunkban találkoztam először fűtésre használt klímával. A templom mellett van egy ház, ott tartjuk a rendezvényeket és a különböző órákat fiataloknak, időseknek. Van itt biblia kör, női kör, mindenféle.

Amikor nyár volt, akkor mindig élvezhettem a klíma által biztosított kellemes hideget, így mikor egy hideg őszi napon beléptem az épületbe, meglepett, hogy a klíma működött, mégis meleg volt .

Azonnak rá is kérdeztem, hogy ez hogy lehet, és akkor tudtam meg, hogy a klímával fűteni is lehet.

A klimaglobal.hu oldalról vették a klímát. Ezen az oldalon többféle klíma is kapható, a cég pedig fűtőtestek árusításával is foglalkozik. Most, hogy járvány van, iskolák, gyárak, irodák, mindenféle közösségi terek fertőtlenítését is vállalják.

Nanotechnológiával dolgoznak, hideg köddel fertőtlenítik le a közösségi tereket. Ez nagyon hatékony, mivel a köd gyakorlatilag mindent belep, és nem maradnak ki helyek, ahova nem ért el. Az ezüst részecskéknek köszönhetően pedig hatékonyan kiírtja a baktériumokat is.

Ez a fajta fertőtlenítés sokkal hatékonyabb a hagyományos módszereknél, hiszen a köd tényleg mindenhova elér, és nem csak a felületeket, hanem a levegőt is fertőtleníti.

Persze nem csak fertőtlenítenek, hiszen alapvetően egy klímaberendezésekkel foglalkozó cégről van szó.

Többfajta klíma is van náluk, van ami kifejezetten oldalfali és van, ami több beltéri egységből áll. Amikor klímát választunk, fontos, hogy tisztában legünk azzal, hogy mekkora a lehűteni illetve felfűteni kívánt terület mérete.

Annak megfelelően kell klímát választanunk, hogy mekkora helyen szeretnénk használni. Itt minden klímánál fel van tüntetve, hogy mekkora helyet tud lehűteni.

Fontos még, hogy milyen az energetikai besorolása. Az, amelyik A++-os, sokkal kevesebbet fogyaszt, mint az, ami mondjuk csak A+ besorolást kapott. Ha nem szeretnénk sokat költeni a villanyszámlára, akkor érdemes figyelembe venni a besorolását illetve a teljesítményét is.

Ennél a cégnél nem csak árulják a klímákat, de a klíma szerelés is elérhető náluk. Egyelőre csak limitáltan, két megyében vehető igénybe a szolgáltatásuk, de azt mondta a templomban a hölgy, hogy nagyon gyorsan egyeztetni tudtak velük és kijöttek, fel is szerelték a klímát.

Maga a klíma pedig – tapasztalatból mondom -, mind hűtésre, mind pedig fűtésre is alkalmas.

Igazán elsőosztályú a klíma, szuperül is lett telepítve. Nyáron már bizonyította, hogy a meleggel nincsen gondja és teljesen meg tud vele birkózni, most pedig a hidegben azt bizonyította, hogy nem okoz neki gondot a terem felfűtése sem.

A klíma szerelés egyébként úgy hallottam, hogy zökkenőmentesen zajlott. Megvették az egyébként egészen jó árban levő klímát a klimaglobal.hu oldalon, majd egyeztettek egy találkozót és el is jöttek, be is szerelték a klímát.

Azt hallottam, nagyon jó kis webshop, mindig nagyon hamar válaszolnak a kérdésekre, a telefonokra és nagyon megbízhatóan dolgoznak, minden szempontból.

Nekem jelenleg még nincsen meg a megfelelő anyagi hátterem ahhoz, hogy klímát vegyek, de már elkezdtem félretenni, és ha összegyűlik a pénz, biztos, hogy a klimaglobal.hu oldalról fogok vásárolni. Ugyanis ez egy nagyon megbízható oldal, mindenki nagyon meg van elégedve velük.

És nekem fontos, hogy ne csak a klímát tudjam megvenni, hanem a klíma szerelés is elintézhető legyen náluk. Hiszen nagyon nehéz igazán megbízható szakembert találni, aki teljes magabiztossággal meg tudja szerelni a klímát, akiben bízhatok, és biztosan nem fogja elrontani.

A klimaglobal.hu-nál pedig pont ilyen szakemberek dolgoznak. Olyan szerelők, akikre rábízhatom a klíma telepítést, és tudom, hogy nem lesz vele később baj, nem lesz a rossz helyre való telepítés miatt egy csomó plusz dolgom.

Értik a dolgukat, a templom közösségi házában is nagyon jó munkát végeztek.

Rengeteg tervem van a jövőre nézve, a napelemek telepítése, klíma telepítés, és felújítások. Ezért jó, ha saját háza van az embernek, mert mindig tud mit csinálni, sosem unatkozik. De végül is a hátránya is ugyanez, sosem lesz elégedett az eredménnyel, mert mindig van valami, amit ki kell javítani.

Én nagyon élvezem, hogy mindig van mit csinálni, hogy sosem unatkozom. Élvezem, hogy hosszú távra tervezhetek, hogy mindig van valami, amit meg szeretnék venni, amivel felturbózhatom a házat.

Ilyen a klíma szerelés is. A klíma szerelés sokat segítene, mert s ház fekvése miatt nagyon hosszan besüt a nap, a mindig napos házban pedig nyáron sokkal nehezebb megmaradni, igazán meleg tud ilyenkor lenni. Ezért lenne fontos a klíma szerelés.

Nyáron segítene a hűtésben, télen pedig a fűtésben, még a szezon kezdete előtt.

Mint ahogy említettem, nem szeretem korán bekapcsolni a fűtést, addig húzom a dolgot, amíg csak lehet, amíg nem lesz igazán hideg. Nem szeretem a fűtéssel terhelni a környezetemet, és amúgy sem vagyok olyan fázós, hogy indokolt lenne akkor fűteni, amikor még nincsen igazán hideg.

De néha jól jönne egy klíma, valami, ami időzítővel is használható. Akkor, ha elindulnék haza, már be lenne kapcsolva és mire hazaérnék, meleg lenne a lakásban.

Igazából ilyen klímákat is lehet venni a klimagobal.hu oldalon, ezeknek persze magasabb az ára, de sokkal jobban megérik, hiszen nyáron és télen is hasznos lehet, ha nem megy egész nap a klíma, de amikor hazaérünk meleg, vagy hideg fogad a lakásban, amikor kell.

A klímának rengeteg előnye van és a klimaglobal.hu-n nagyon sokat is lehet venni. Ezek között biztos, hogy mindenki talál olyat, ami neki megfelel, ami pont beleillik a lakásába, házába.

A klíma korábban igazi luxusnak számított, de a klimaglobal.hu és a hasonló, klímákkal foglalkozó oldalak mindenki számára sokkal elérhetőbbé tették. Hiszen nem kell a klíma szereléssel foglalkozni, megcsinálják nekünk. A klimaglobal.hu olcsón, mindenkinek elérhető áron kínálja a klímákat, ez is egy nagy plusz pont.

Tehát, ha végre meglesz a megfelelő hátterem a klímához, akkor a klimaglobal.hu oldalról fogok rendelni, és a klíma szerelés is az ő feladatuk lesz.