Kétszer is gondold meg, hogy új laptopot vásárolsz-e!

Hajlamosak vagyunk mindenből újat venni, ha úgy gondoljuk, már nem működik tökéletesen. Pedig ezek, a zömmel elektronikai eszközök még menthetőek lennének, ha egy kis odafigyelést kapnának, ha a lecserélés előtt még eljutnának egy szervizbe.

Amikor romlani kezdenek az elektromos eszközeink, akkor célszerű már az első tünetekkor szervizhez fordulni, hiszen a szervizekben a szakemberek pontosan meg tudják mondani, hogy mi a gond a gépeinkkel, és egy új készülék árának a töredékéért meg tudják javítani azt.

Nem lehet mindenki informatikus, természetesen ez nem is elvárt. Nem kell felismernünk, hogy pontosan mi okozza a rendellenességeket a gépeink működésében. Elegendő, ha felismerjük, hogy gond van és szakértő segítséget kérünk.

Én is így jártam a laptopommal. Ugyanis egyre rosszabbul működött és én mér teljesen le is tettem arról, hogy valaha működni fog még, de akkor egy barátom felajánlotta a segítségét.

Én már gyűjteni kezdtem az új modellre és éppen panaszkodtam az ismerősömnek, hogy mennyire drágák ezek a készülékek, mikor mondta, hogy akár meg is szereltethetném ahelyett, hogy egyből egy újon gondolkozom. Nekem akkor eszembe sem jutott a szerelés lehetősége, hiszen az az általánosan elterjedt álláspont, hogy a szervizek nagyon drágán dolgoznak.

Megmutatta nekem a pcmentor.hu/lenovo-laptop-szerviz-budapest oldalt, ahol meg tudtam nézni, hogy milyen problémákkal foglalkozik a szerviz.

Ő azért ajánlotta, mert már volt ott, neki nagyon bevált, az Ő laptopját megjavították és biztos volt benne, hogy ezek után az enyém sem fog nekik gondot okozni. Ez pedig így is lett.

Elmentem a pcmentor.hu/lenovo-laptop-szerviz-budapest üzletébe, beadtam a laptopomat. A modern gépeik segítségével pontosan meghatározták, hogy mi a baja, és 1 hét múlva már megszerelve és felújítva vihettem haza a laptopomat.

A szerelés díja természetesen a közelébe sem ért egy új modellnek. Itt mondták azt, hogyha bővíteni szeretném, vagy valami plusz alkatrészt szeretnék bele, akkor is kereshetem őket, mert ezeknek az alkatrészeknek a beszerelése sokat javíthat a laptopon, és nem kell mindig újabb modelleken gondolkozni.

Nagyon jó munkát végeztek itt, hálás is voltam a személyzetnek, amiért segítettek a laptopommal és most már semmi baja nincsen, ugyanúgy tudom használni, és nem is került egy vagyonba a szerelése.