Katolikus online “táborban” hallottam először a székhelyszolgáltatásról

Mostanában őszintén úgy éreztem, hogy eléggé eltávolodtam a hitemtől, és mikor a közösségi média feldobta, hogy a plébániám online egyházi tábort rendez, ami gyakorlatilag kisebb előadásokból, és kiscsoportos beszélgetésekből állt, gondoltam, vetek rá egy pillantást, ártani nem árthat. Meg amúgy is az Eukarisztikus Kongresszus éve van, ennyit igazán megtehetek. Nem gondoltam volna, hogy ez majd anyagiakban is a segítségemre lehet, nem csak a szellemiekben.

A második kiscsoportos beszélgetésben történt, hogy felhoztam az anyagi nehézségeimet, amit a vírus miatt tapasztaltam. Mindenki nagyon kedves és megértő volt, de Dia volt, aki igazán meglepett, amikor privát üzenetben elküldött nekem egy linket. Azt mondta, az apukája cégének már segített, talán nekem is bejön. Gondoltam, nincs mit vesztenem, így rákattintottam.

Egy székhelyszolgáltatással fogalakozó oldal volt, ahogy a nevéből is kiderült, és két különböző településre kínáltak székhelyet: Budapestre és Újlengyelre. Budapesten belül is két helyszínen van székhelyszolgáltatás, a 2. kerületben, és a 6. kerületben. Először az érdekelt, miért is lehet jó ez a cégemnek. Az Újlengyelre vonatkozó részt egyből megértettem, hiszen nagyobb cégek esetében jelentős pénzösszegtől való eleséstől kíméli meg ez a szolgálató a céget. A budapesti ezzel szemben kissé kevésbé tűnt vonzónak első ránézésre. Viszont, mikor láttam, hogy itt tárgyalóval is biztosítják a céget, egyből megértettem, hogy ez a feltörekvő vállalkozásoknak kiváló lehetőség, hiszen egy nagyon professzionális környezetet biztosít. És valljuk be, az emberek általában a szemüknek hisznek először.

Ahogy olvastam, egyre jobban megtetszett ez a második lehetőség. A leginkább a székhelyszolgáltatás 2. kerület részben nyert meg magának az oldal, mivel nagyon jó helyen található mindenféle szempontból. Ezek után kicsit még törtem a fejemet, vajon tényleg bele vágjak-e de aztán úgy döntöttem, egye fene: mindenről ugyanúgy tudni fogok, mint eddig, hiszen a leveleimet továbbítják, és ha ne adj Isten valamiért a hatóságok ellenőrzést tartanának, vagy hasonló, ők gondoskodnak a dolgokról. Bár őszintén szólva, erősen kétlem, hogy erre sor kerülne, hiszen semmi illegálisat nem művel a cégem. De legalább nem nekem kell kisebb szívrohamot kapnom, ha beállítanak.

Én nagyon ajánlom mindenkinek őket, rendkívül nagy áldás volt, hogy rájuk találtam. Az oldalukon minden szükséges információt megtaláltok, ha pedig kérdésetek van, hívjátok őket bátran.