Hiába, a papnak is elkel néha egy-egy műszaki eszköz

Nos, egy plébániai lakás fenntartása se megy minden probléma nélkül. Ugyan az egyház hozzájárul a költségekhez, az eszközök, anyagok beszerzése a papra, vagyis rám hárul. Már egy ideje tervezgettem, hogy beszerzek egy akkumulátoros fúrót, hiszen a mindennapokban elég gyakran elkel. Főleg mikor a plébániai hittanok után valamelyik képem a földön landol. Ugyan nem mindig kell új szöget fúrni a falba, de néha a biztonság kedvéért inkább megteszem. Így hát most éreztem úgy, hogy itt az ideje beszerezni egy rég áhított akkumulátoros fúrót.

Online kezdtem a keresgélést elsőre, főleg a sokkal nagyobb választási lehetőség és a változatos, gyakran kedvezőbb árak miatt, mint amit a környékbeli boltokban, áruházakban találnék. Így bukkantam rá a következő hirdetésre: Műszaki eszközök, felszerelések webáruház az 50százalék.com oldalon 490 Ft-tól. Ugyan nem gondoltam, hogy egy fúrót kevesebb, mint ötszáz forintért meg tudnék venni, de megért egy bepillantást az 50 százalék nevezetű oldalra. Őszintén mondom, lenyűgözött a választékuk. Nemcsak, ahogy a hirdetésükben is állt, a műszaki cikkek területén, hanem a lakberendezés és a barkácsolás területén is. Ez utóbbiban találtam meg, ha jól emlékszem a hőn vágyott fúró berendezést, méghozzá rendkívül jó áron. Ezenkívül még komolyan elgondolkoztam egy csavarkulcs készleten, de ezt inkább későbbre hagytam.

Annyit viszont nem bírtam megállni, hogy egy rendes elektronikai (főleg telefonos) túlélő készletet ne rendeljek meg az említett fúróval együtt. És, ahogy észre vettem ajándékötletekben sem szűkölködnek az oldal kínálatában, és mivel édesanyám születésnapja rohamosan közelgett, gondoltam, nem árt neki is nézni valami kis apróságot. Végül egy képernyő nagyítót rendeltem neki, mivel idősebb korára már nagyon nehezen látja meg, ha a telefonon mutatunk neki valamit. Gondoltam így talán neki is könnyebb lesz.

Ezek után már csak a rendelés maradt hátra, és persze utána néztem az esetleges visszaküldésnek és garanciáknak, vajon ajánlanak e ez ügyben valamit. A termékeket a szállítást követő 14 napon belül lehet visszaküldeni, eredeti állapotban minden tartozékkal együtt, ahogy ezt a legtöbb ehhez hasonló online webshopban szokás. Persze a 14 nap változó, de itt most ennyit adtak, ami nekem teljesen megfelel ahhoz, hogy meg tudjam állapítani például a sokat emlegetett fúróm minőségét. Ha pedig nem vagyok megelégedve akármelyik termékkel, visszaküldhetem, és egy hónapon belül megtérítik a vételárat. Ez persze minden termékre egyformán vonatkozik.

A szállítás maga árban véve 1600 forintnál kezdődik, ezt 10 kilóig értheti a vásárló, ettől pedig minden 10 kiló után plusz egy ezres terheli a szállítást. Plusz költség van (500 forint), ha utánvéttel rendeli az ember gyereke a terméket, vagy termékeket, de online fizetés vagy előre utalás esetén ezt ugye nem kell hozzáadni a termék árához.

Én nagyon meg voltam elégedve minden vásárolt eszközzel. Az ígért 1-3 napig terjedően meg is érkeztek, és úgy működnek, ahogy azoknak kell, hiba nélkül. Én csak ajánlani tudom őket. Ha olcsón szeretnél Műszaki eszközöket, felszereléseket webáruházból rendelni az 50százalék.com oldalon 490 Ft-tól megteheted. Keresd őket bátran.