Elektromos webáruház, ahol a rollerek és a robogók találkoznak

Vasárnaponként megszenteljük Isten napját és templomba járunk. Manapság ennek talán újra reneszánsza van és azt is remélem, hogy a fiatalok körében egyre inkább népszerű lehet az ilyesmi. Ha valakit nem maga a hit vonz be ebbe a körbe, akkor a zene, vagy épp a közösséghez tartozás. Merthogy minden fiatal a környékről ide jár! Itt tényleg lehet új barátokat szerezni és új ismeretségekre szert tenni. Szerintem érdemes is ebbe az irányba nyitni, hiszen itt minden bizonnyal kedves és befogadó emberek közössége várja az új jövevényeket. Na meg aztán itt el lehet lesni,hogy mi a legújabb trend! Legyen szó a divatról, a kajáról, vagy épp a közlekedésről. Az utóbbi időben elektromos kétkerekűek hada sorakozik vasárnaponként a gyüli előtt és engem már nagyon izgatott, hogy honnan ez a sok elektromos verda. Hát megtudtam: Elektromos webáruház a beszerzőhely.

Nem tudom, hogy ismeritek-e a motorbolt.co.hu-t, mert én nem hallottam róla korábban – persze ez csak engem jellemez. Elektromos webáruház – már ami a kétkerekűeket illeti. Ez egy olyan webshop, ahol mindent be lehet szerezni, amit érdemes az elektromos kétkerekűek világából. Vannak itt robogók, biciklik és triciklik elektromos és hagyományos, “lábbal hajtós” kivitelben, meg persze rollerek és olyan kétkerekűek is, amiket csak olyan fantázianevekkel tudnék illetni, mint a “vagányan gurulgatós homokroller”, vagy a “nekem is kell egy ilyen cuki robogó”.

A webshopban elérhető termékeket én egyrészt már a gyülinél is láttam élőben, de azért amikor a sajátomat mentem kiválasztani, akkor úgy voltam vele, hogy csak érdemes lenne ezért elmenni Dunaföldvárra. Úgyhogy fogtam a testvéremet és elmentünk ketten megvenni a saját elektromos kétkerekűnket.

Ő egy rollert választott, én meg nem bírtam magammal és egy elektromos tricikli mellett tettem le a voksomat. Ezzel így nem csak az istentiszteletre tudok elmenni, de utána bevásárolni is! Persze ez így gyorsaságát tekintve nem egy versenykerékpár, ahogyan főútra se nagyon mennék ki vele, de összességében talán mégis egy kényelmes és megbízható járgány, miközben stabil és még elektromos is, szóval nem pukkadok meg az emelkedőn, hogy ezt is fel kell húznom magammal. Rásegít a motor, én meg nyugodtan telerakhatom a kosaramat a piacon mindenféle finomsággal.

Elektromos webáruház – ahol én vásárolok, az a motorbolt.co.hu – mert itt érdemes a webshopban és személyesen, Dunaföldváron is körülnézni.