Egyensúly a hitben és az életben: táska vásárlás hiúság nélkül

Ugyan nem tartozik a hét főbűn közé, mégis a Biblia gyakran megemlíti a hiúságot, és a pazarló életmódot, mint elvetendő példát. Mégis a hétköznapi világban a nőket egyre inkább a szépségük határozza meg. És ez nem egy 21. századi jelenség. Ha csak a festményeket nézzük, már a 17. századtól láthatjuk azt a tendenciát, hogy a nők igenis sokkal extravagánsabban öltözködnek, mint a férfiak. Persze ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy ez nagyrészt a nemességre volt jellemző, de ahogy az emberek jobban meg tudták engedni maguknak az anyagokat, a vágy mégis ott volt mindenkiben, hogy csinos lehessen.

A kérdés az, hiúságnak számít-e ha valaki a mai korban inkább márkás termékekre költ, mintsem gyakrabban cserélje a ruhatárát, kiegészítőit, de olcsóbb termékekkel? Az én meglátásom szerint mind a kettőt lehet okosan csinálni, viszont ha táskáról van szó, én a márkás termékekre szavazok. És nem csupán hiúságból.

Az www.annataska.hu már régóta az a webhely, ahová akkor fordulok, ha táskára vagy pénztárcára van szükségem. És jelezném, hogy ez nagyon ritkán esik meg. Ugyanis nem csak, hogy nagyszerű anyagokból készülnek ezek a termékek, és így nagyon is időt állóak, és nem szükséges minden évben újat venni helyettük, hanem nagyon körültekintően vásárolok közülük. A felhozatal ugyan széleskörű, de nem olyan mértékben, hogy viszonylag gyorsan (fél-egy óra) ne tudnék dönteni arról, melyik táska illene a leginkább arra a rendeltetésre, amire használni szeretném. Főleg mindennapi, munkába járós táskát szoktam innen választani, hiszen azok használódnak el a leggyorsabban, mivel azokat hordom a legtöbbet.

A felhozatalban lehet találni, többek között: Bugatti, Tamaris, Jana vagy olasz márkás táskákat, de ha valaki inkább funkció szerint keresne, azt is lehet: válltáska, hátitáska, borítéktáska, és még sok más szempont szerint csoportosítva. Ugyan így nemekre bontva is lehet közöttük keresni, ha erre van igény. A pénztárcák tekintetében csak erre van lehetőség, de szerintem ennél több nem is feltétlenül kell.

www.annataska.hu

Ha pedig te is annyira megszeretted ezt a kis oldalt, webshopot, amennyire én, akkor azon is elgondolkozhatsz, hogy feliratkozol a hírlevelükre. Így nem csak a legújabb akciókról értesülhetsz időben, hanem külön kedvezményhez is juthatsz, amit akár már az első vásárlásodnál is felhasználhatsz. Így nem csak egy sokáig eltartó, divatos táskát kaphatsz, hanem még pénzt is spórolhatsz egyszerre.

És ha már a pénznél tartunk, a kiszállítás is nagyon olcsó, legalábbis egy-egy átlagos online áruházhoz képest. Nem csak, hogy nem számolnak fel kezelési költséget az utánvétes házhoz szállítás esetén, de minden rendelés csupán egy ezresbe kerül, kiszállítás szintjén. Akkor is ha pick-pack pontra kéred, és akkor is ha házhoz hozzák. Így pusztán a te kényelmed számít bele, hova kéred kiszállítani a rendelésed. Ugyanígy a fizetés módjával is. Ráadásul utánvétnél a futárnál is van lehetőséged kártyával fizetni, ha az internet biztonsága az amitől tartasz. A kiszállítás maga pedig elég gyors: egy termék esetén 1-3 munkanap, többnél pedig 1-5 munkanap.

Mint már említettem, én évek óta használom az www.annataska.hu webshopot, és csak bátorítani tudok mindenkit, nem hiúság, ha több évre vonatkozóan választasz magadnak egy terméket. Hiszen ha hasznát veszed, és nem feleslegesen porosodik a szekrényben már nem volt hiúság, hogy megvetted. Szóval nézzetek be hozzájuk bátran!