Egyedi pólóval leptük meg hitközösségünk tagjait

Manapság nagyon népszerűek lettek az egyedi készítésű ajándékok. Ezt a hitközösségünkben is érezzük, és az az igazság, hogy nagyon örülünk neki. A közösségben visszatérő témának számít, vajon milyen veszélyeket rejt magában a világ felgyorsulása, és melyek az azok az értékek, amelyekre nem fektetünk elég hangsúlyt a mindennapi életünk során. Nem véletlenül kerül elő a világi terminológiában is az úgynevezett mindfulness, a befelé fordulás, a lelassulás képességéről folyó diskurzus. Sőt, olyan hagyományok is felértékelődni látszódnak a kinti világban, amelyeknek ősi, vallási gyökereik vannak, mint például a meditáció.

Van egy olyan nem hívő ismerősöm például, aki a napokban arra panaszkodott, hogy egyre nehezebben tud elaludni kikapcsolni. Egy folyamatos rohanás az élete, így pont azokra nem jut ideje, akiket a legjobban szeret, a családjára. Nemrég elkezdte tudatosan lelassítani az életét, minden este meditál is elalvás előtt, és azóta sokkal jobban érzi magát. Nos, ilyen hihetetlen változásokat képes előidézni egy ember életében, ha kicsit visszafelé tekint, és visszatér a gyökereihez. Mi a hitközösségünkben tudjuk ezt, és mindig nagy szeretettel fordulunk a másik felé. Legutoljára húsvétkor készült egyedi meglepetéssel a gyülekezet a tagok számára. Karácsonyhoz hasonlóan ez alkalommal is tartottunk húzást, mindenki húzott egy nevet a csapatból, akinek ajándékkal kedveskedhetett. Íratlan szabályunk, hogy ezek az ajándékok kizárólag kézzel készített ajándékok lehetnek, hogy az illető megbizonyosodhasson róla, hogy valódi odafordulással és szeretettel, névre szólóan neki készült az ajándék.

Talán furcsa egy hitgyülekezettől, de ezúttal a vezetőség is kollektívan egyedi ajándékokkal kedveskedett a tagoknak húsvét alkalmából. Ehhez a lolmarkt.hu oldal segítségét vettük igénybe, akik igen humoros és egyedi ajándékok készítését vállalják gyors kiszállítással és minőségi alapanyaggal és technikával. Jómagam nem vagyok világi ember, a napjaim részét imádsággal és befelé fordulással töltöm. Mégis, még én is könnyedén eligazodtam a jól felépített oldalukon. Meglepődéssel és kis mosollyal az arcomon nyugtáztam, milyen ötletes csapat áll a lolmarkt.hu/ mögött. Ha valakinek nincs ötlete egyedi mintára, széles választék fogadja, amiből válogathat. Ráadásul a keresést az is megkönnyíti, hogy az oldal kategóriákba rendezi a mintákat, így téma alapján is lehet vicces, humoros, egyedi pólómintákat keresgélni a lolmarkt.hu/ oldalán.

A gyülekezeti vezetőség végül teljesen egyedi irányba mozdult el. Az egyik gyülekezeti tag ugyanis nagyon szépen rajzol, ezért megkértük, hogy segítsen elkészíteni azt a mintát, amely a közösségünk jelképe lehet, és amelyet a pólók elejére nyomathatunk. A pólók hátulján pedig gyülekeztünk tagjainak neve szerepelt a tervek szerint. A lolmarkt.hu/ csapata végig nagyon segítőkész volt az egyeztetés alatt. Azt is elmondták, hogy ha nem lennénk elégedettek a végeredménnyel, 14 napon belül lehetőségünk van cserére. Sőt, ha ez után sem egyezik valami, még további 2 alkalommal ingyen kicserélik a pólókat, ha szükséges. Természetesen biztosítottuk őket arról, hogy híveink maximálisan meg lesznek elégedve az eredménnyel, hiszen ha ilyen szeretettel készülnek a pólók, akkor nem találhatunk bennük semmi kivetnivalók. Ez úton is köszönjük a csapatnak a csodás ajándékokat!