Egy keresztelőn kaptam egy nagyon jó tippet

Múltkor részt vettem egy nagyon szép keresztelőn. A szertartás nagyon meghitt volt, csak a szűk család és néhány közeli barát volt jelen, nos, így kerültem oda én is. A keresztelő után a család tartott egy kis fogadás a házukban, így igazából egy kerti parti alakult ki, ahol eszegettünk meg iszogattunk és hosszasan beszélgettünk. Csináltunk néhány képet is egy berendezett sarokban, amit a család állított fel és a saját kamerájukat használták.

Megtetszett az ötlet, így mikor hazaértem be is írtam a keresőbe, hogy fotósarok ötletek, hátha tovább tudok inspirálódni. Ekkor találtam rá a selfigep.hu-ra, ahol aztán tényleg nagyon sok fotósarok ötlet volt.

Ennek az egész dolognak az a lényege, hogy egy 3×3 méteres területen berendeznek neked egy egész fotósarkot, minden kellékkel és persze fotógéppel. Ez egy tükörreflexes kamera, stúdió minőségű vakuval ellátva, így ha sötét helyen kell elkészíteni a képeket, akkor is tökéletes minőségűek lesznek. A bérlés időtartama szólhat 4, 6 vagy 8 órára is, amihez személyes asszisztencia jár, vagyis egy emberke végig ott van velünk, amíg a bérlés ideje tart és mindenben segít, ami a gép használatával kapcsolatos.

A bérlési időintervallumok ugyan meg vannak határozva, de természetesen van lehetőség hosszabbításra is, aminek 13 000 forintos óradíja van. Alapvetően mindegyik csomag ugyanazt tartalmazza, csak a bérlési ideje más, tehát mindegyiknél korlátlan mennyiségű képet lehet csinálni és egyben nyomtatni is. Ezeknek a fotóknak a sztenderd mérete 10*15 centiméter, de előzetese egyeztetés alapján természetesen lehet rajta változtatni. Ami szerintem még plusz tök jó dolog, hogy nem csak álló, hanem mozgóképet is lehet vele rögzíteni, így GIF-eket is lehet készíteni, amit később megtudunk osztani a közösségi médián is. A rendezvényen készült képeket digitális formában is megkapjuk, így végül nem fenyeget az a veszély, hogy egy-egy kinyomtatott képet elkeverünk és elveszítünk.

Szerintem nagyon jó kis lehetőség ez, ha valamivel felszeretnétek dobni egy rendezvényt, nézzetek szét az oldalon, megéri. Tökéletes ajándék is lehet akár egy esküvőre is, nászajándékként, ha nem te szeretnéd megvenni a 23. kenyérpirítót, vagy díszcsomagolású étkészletet. Szinte biztos is vagyok benne, hogy a testvéremnek ez lesz az egyik ajándéka, de természetesen meg fogom beszélni vele előtte, nehogy egymásra szervezzünk ez ügyben.