Egy jó tippet bárhol lehet kapni

Nem vagyok nagyon vallásos ember, így vallási gyülekezetekbe se szoktam járni. Habár vallásos iskolába jártam, sosem vonzott ez az egész. Viszont a múltkor az egyik barátomat elkísértem. Egész jó kis közösség volt, tele jó fej emberekkel. Egész jól éreztem magamat, és még egy nagyon jó tippet is kaptam.

A Gazdabolt oldalát ezelőtt sosem láttam még, viszont amikor rájuk kerestem, nagyon megtetszettek.

Az interneten rendszerint így keresgéltem: műtrágya eladó, kertészkedés, vetőmag. Akárhányszor rákerestem ezekre, a nagyobb áruházak oldalait találtam meg. Viszont mennyivel jobban jártam volna, ha egyből megtalálom a Gazdabolt weboldalát!

Az oldalon nagyon sok termék megtalálható. Viszont nagyon jól rendszerezve vannak, így könnyen megtalálható minden. Sok ember, ha meghallja, hogy egy webshopban sok termék megtalálható, akkor elkezd aggódni azon, hogy sokáig fog tartani a keresgélés, nem fogja egyből megtalálni azt amit keres, stb. Viszont éppen ezért lettek létrehozva a szűrők, és ezért vannak a termékek a legtöbb helyen termékkategóriákra osztva. Ezek segítségével könnyen ki tudod válogatni azokat a szempontokat, amik számodra fontosak, és máris csak azokat a termékeket fogod látni, amik érdekelnek téged. A Gazdabolt oldalán sincs ez másképp. Itt is kategóriánként szét vannak válogatva a termékek és nagyon könnyen meg lehet kerni azt, ami neked kell, nem kell hosszú percekig csak görgetni lefelé az egereddel.

A fő termékkategóriák, amiken belül keresgélni lehet: borászat, vegyi anyagok, fólia, háló, zsák, műanyag termék, gépek, kerti kiegészítők, növényvédő szer, öntözés és tótechnika, szerves és műtrágya, szakkönyv, virágföld, tőzeg, talajkondicionáló, vetőmag, hagyma, gumó, szerszám, védő felszerelés.

Nekem ezek közül több olyan termék is van, amit rendszeresen vásárolni szoktam a szezonjában, így nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalukra. És amint látható is, nagyon szerteágazóak a termékek, így ha bármire is szükséged van a kertészkedéshez, itt valószínűleg meg fogod találni. Sőt, még gyerekeknek való termékek is vannak: kesztyű, szerszám, vetőmagok, csizma, könyv. Ha szeretnéd bevonni az otthoni kertészkedésbe a gyermekedet is, akkor innen nagyszerű termékeket lehet beszerezni az ő számukra is.

Több országba is szállítanak, így nem csak Magyarországról lehet rendelni tőlük. Szállítanak még Romániába és Szlovákiába is. Így, ha ezen országok egyikében élsz, érdemes megnézni a gazdabolt oldalát. Nagyon hasznos és a kertészkedéshez elengedhetetlen termékeket lehet itt találni.

Ha bővíteni szeretnéd a tudásodat ebben a témában, akkor a Gazdabolt TV-t is hasznos lehet nézni. Itt számos olyan tartalom elérhető, ami nem csak kezdő kertészkedőknek hasznos, hanem már a tapasztaltabbaknak is. Hiszen nagyon jó tippeket és trükköket szoktak megosztani ezekben a rövid videókban. Mivel a videók valóban nem hosszúak, így mindenki napjába bele tud férni egy-egy ilyen kis videó ezzel is biztosítva a folyamatos fejlődést.

Ha pedig még a hírlevélre is feliratkozol, biztos lehetsz benne, hogy minden akcióról időben fogsz értesülni, a technológiai újdonságokat neked mesélik el elsőként és még növényvédelmi előrejelzéseket is fogsz kapni a Gazdabolt csapatától. Szerintem mindenképp érdemes feliratkozni, hiszen hasznos tanácsokat és dolgokat lehet érte kapni.

Ha még többet szeretnél kapni a Gazdabolttól, akkor a közösségi oldalakon is lehet követni őket: Facebook, YouTube, Twitter, Instagram. Ha a videós tartalmakat kedveled, akkor a YouTube csatornájukat ajánlom, ha pedig inkább a szöveged tartalmakat, akkor az összes többit.

Több gyártó terméke is megtalálható az oldalon, így ha van kedvenc márkád, nagy valószínűséggel meg fogod találni a termékét az oldalukon. Milyen márkákkal találkozhatsz? Grünland, Agroland, DCM, Demar, EuróSoc Kft, Galco Kft.

Ha pedig tanácsra lenne szükséged, akkor a Gazdabolt szakértőit bátran lehet kérdezni. Több szakértővel is együtt dolgoznak, így te tudod megválasztani azt, hogy kitől szeretnél tanácsot kérni. Szinte minden témában lehet őket kérdezni: tápanyagpótlás, biogazdálkodás, növényvédelem, zöldségtermesztés, kerti tó.

Ha még te sem találtál egy olyan megbízható boltot, akitől minőségi kertészeti árut tudsz vásárolni, ha kérdésed van bátran felteheted és még tanítanak is, akkor mindenképp érdemes lehet tenni egy próbát a Gazdabolttal. Még akkor is, ha eddig ilyen szavakkal keresgéltél mint én: műtrágya eladó.