Csontritkulás megelőzése a Prevenció Patikával – lehetséges!

Hogy ki miben hisz igazán, az mindenkinek a magánügye. Persze szép dolog, hogyha ezt meg tudjuk osztani másokkal is, főleg ha ezt olyan módon tudjuk megtenni, hogy közben nem erőltetjük rá másra a véleményünket. De valahol mégis olyan belső dologról van szó, amiről nehéz beszélni. Már persze, hogyha szűk értelemben beszélünk a hitről és vallásról és mondjuk kimondottan az istenhit dolgát próbáljuk alatta érteni. Ha ennél egy kicsit bővebb az értelmezési tartományunk, akkor már talán könnyebb beszédtémáról van szó. Ugyanis azt is lehet alatta érteni, hogy mondjuk ki milyen gyógymódokban hisz. Igen, a mai téma valami ilyesmi lenne: a csontritkulás megelőzése. Ezzel kapcsolatban volna még pár megjegyzésem és tippem, ami remélhetőleg hasznos lehet másoknak is. És igen, ezzel van összefüggésben, hogy én miben hiszek igzán, hogyha arról van szó, hogy gyógymódok és prevenció.

A csontritkulás megelőzése kapcsán a Prevenció Patika neve lehet, hogy sokaknak nem ismeretlen. Nekem legalábbis határozottan sokat mond és jelent is ez a név, ugyanis nekik köszönhetem, hogy ennyit tehetek a szervezetemért nap, mint nap. Ez egy olyan gyógyszertár – az online térben -, ami kimondottan olyan termékekkel foglalkozik, amelyek a megelőzés dolgát segítik elő. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy telis-tele vannak ásvnyi anyagokkal, vitaminokkal és minden olyan étrend-kiegészítő termékkel, ami olyan anyagokat tartalmaz, ami a csontritkulás megelőzésében szervesen kiveszi a részét.

Persze nem csak ezen területen jeleskedik a prevenciopatika.hu, de hogy még mi más van a kínálatban azt talán nézzétek meg magatok. Szerintem mindenki talál magának legalább néhány jótékony vitamint, vagy ásványi anyagot, ami mindenképpen előnyére lenne, ha szedné.

Ha kicsit konkrétabban abba szeretnék belemenni, hogy pontosan milyen szerek járulnak hozzá a csontritkulás megelőzéséhez, akkor a következőket érdemes tudni szerintem. Egyrészt, dönthetünk úgy, hogy külön-külön szedünk be különféle vitaminokat és ásványi anyagokat, amik elengedhetetlenek ebben a küzdelemben. Ide tartozik tipikusan a D3-vitamin, a K2-vitamin, a magnézium és naná, hogy a calcium is. De, ha jobban megnézzük a komplex készítmények összetételét, amiket porcvédőként, vagy izomvédőként árulnak, akkor könnyen észrevehetjük, hogy tulajdonképpen azok ezeket az anyagokat tartalmazzák, csak egy termékbe összegyúrva. Éppen ezért, hogyha valaki nem szeretne külön-külön szedni mindent, akkor remek lehetőséget kínál az az opció, hogy egy ilyen kombinált termékben mindent magához vegyen.

Szóval ha hisztek abban, hogy van értelme a prevenciónak és szerintetek is fontos és hasznos dolog a csontritkulás megelőzése, akkor jegyezzétek meg a Prevenció Patika nevét.

csontritkulás megelőzése