Családi fotózás a templomkertben

Keresztény szülőkként fontos az, hogy a gyermekeinket is a hitre neveljük. Szerencsére a kicsik mindig élvezik a templomba látogatást, mert a gyerekeknek külön istentiszteletet tartanak délutánonként. Van ebben mese, bábjáték és éneklés is, persze mind keresztény témakörben. Ebben az évben egy új családtaggal gyarapodtunk, Vivien kislányommal. A keresztelő szertartása fontos számunkra, hiszen ez az első lépés a vallásos élet felé. Már hat hónapos volt a Vivi, mikor elkezdtük szervezni ezt az ünnepi alkalmat. Ami egy anyukának a legfontosabb, az a pillanatok megörökítése. Én viszont nem akartam megint fotózással tölteni ezt a szép napot, mint ahogy azt az első két gyereknél tettem. Eljött az ideje annak, hogy profi fotóst hívjunk.

A családi fotózás ára művésztől függően változik. Nyilván egyik sem olcsó, de a minőségi képekért megéri. A Szoboszlai Kriszti oldalán található családi fotózás ár a többihez képest barátinak tűnt, és a tapasztalataim után szívből ajánlom Őt. Ha szeretnéd látni a munkáját, kattints az előbbi linkre, amit csatoltam, vagy látogasd meg a szoboszlaikriszti.hu-t.

Most pedig elmesélném az élményemet a keresztelővel és a fotózással kapcsolatban. Csodálatosan telt ez a nagy nap, és fotósunk még élvezetesebbé tette az alkalmat a természetes képeivel. Nem kellett túl sokat pózolnunk, inkább a pillanat erejét próbálta elkapni. Egyébként sem szeretem az erőltetett képeket. Helyette inkább örökítsük meg a valóságot pont úgy, ahogy történik. Volt azonban egy dolog, amit Kriszti kért tőlünk, mégpedig a megfelelő ruhák kiválasztása. Tapasztalata szerint legjobb ilyenkor egyszínű, nem túl mintás öltözetet viselni, azért, hogy a képek színei jó összhangban legyenek. A keresztelő után a templomkertben történt a fotózás, ami gyönyörű hátteret adott a képeknek. A zöld fák, növények, illetve a templom formái is megjelennek mögöttünk, amit külön kértünk Krisztitől, hiszen mégis csak egy keresztelői emlékről van szó. Ő pedig minden kérésünket igyekezett teljesíteni, ugyanakkor saját javaslatait is megosztotta velünk.

Mi az alap csomagot választottuk, mivel ez az első alkalom, hogy ilyen professzionális fényképeket rendelünk. Szerettük volna látni, hogy tényleg megéri-e az árát, mert ha igen, akkor esetleg következő alkalommal többet is rendelhetünk. Azt hiszem, hogy így is teszünk majd, mert a fényképek gyönyörűen sikerültek. A tíz fotó közül nem találtam egyet sem, amelyik ne tetszett volna. Tudjátok milyen az, amikor telefonnal fotózik az ember, vagy éppen szelfit készít. A húsz képből, amit ilyenkor csinálok, általában minimum tízet kitörlök. Van olyan is, amikor csak egy marad a végén. Ezért is tartottam ettől a fotózástól, mert válogatós vagyok. A várakozás is nehéz volt, hiszen meg kellet várni azt, hogy Kriszti kiretusálja a képeket. Persze nem extrém változtatásokról beszélünk itt, mint a magazinok címlapján, ahol néha fel se ismerem a hírességeket. Csak egy enyhe szépítésről van szó, hogy a kép színei élénkek legyenek, illetve, hogy minden jól mutasson a nagyításban is.

Még egyszer szívből ajánlom Szoboszlai Kriszti munkáját. Gyönyörű képeivel, valamint kedves és türelmes személyiségével elnyerte az egész család tetszését. Ahogy a gyerekekkel bánt, az pedig elképesztően profi volt, még anyukaként is van mit tanulnom tőle. Ha érdekel, nézd meg a weboldalát, ahol megtalálod a családi fotózás árát és az elérhetőségeit is. Időpontfoglaláshoz csak küldj neki egy e-mailt a kapcsolat címkére kattintva. Ha pedig bármi egyéb kérdésed adódik, keresd bátran, akár telefonon is! Ő mindenkit szeretettel fogad.