Azért imádkoztam, hogy épségben érjek haza!

A vallás már régóta a családi életük része, mondhatni, beleszülettem. Szeretek templomba járni, és szerintem rengeteget ad az életemhez, hogy van egy biztos pont, amire mindig támaszkodhatok.

A múltkor azonban amiatt kellett imádkoznom, hogy egyáltalán érjek haza épségben a kocsimmal!
Sajnos nem vagyok egy nagy szaki, de könnyen rá lehet jönni, hogy az nem jó dolgot jelez, ha rángat a kormány. Nagyon nem! Sőt, kifejezetten rosszat.

A gondom ott kezdődött, hogy nem voltak jó tapasztalataim a régi szerelőmmel. Nem szerettem, hogy nem mondja el, hogy mit cserélt ki, milyen műveleteket végzett, nem volt árlista, csak hasraütéses-szerűen rávágott valamit, hogy ennyit és annyit kell fizetnem, de semmi komolyabb indoklás nem volt a háttérben. Ez nem volt számomra túlságosan bizalomgerjesztő, sőt, amikor visszajött ugyanaz a hiba újra és újra, akkor még annyira sem.

Hát, a régi szerelő kilőve, de mit csináljak most, ha rángat a kormány, nekem meg szerelő kellene, de azonnal? Nem akarok még egy utat végigimádkozni, és senki kezébe nem adom ezt a kormányt ilyen állapotban!

Szerencsére, hogy van egy nagyon kedves barátom, András, aki adott nekem egy jó tippet. Ő javasolta, hogy keressem fel a https://www.metaautoszerviz.hu cégét. Ő már évek óta hozzájuk jár, és nagyon elégedett. Pontos tájékoztatást kap mindig az elvégzendő munkákról, és egyáltalán nem zsákbamacska, hogy mennyibe fog kerülni vagy mikorra lesz kész a jármű. Szavahihetőek, tényleg olyan emberek dolgoznak náluk, akiknek nem a munkájuk, hanem a hivatásuk az autószerelés.

Mivel András már régóta a barátom, így sokat jelent nekem az ő szava. Úgy voltam vele, hogy őt ismerve az elégedettsége remek piros pont a https://www.metaautoszerviz.hu számára, szóval adok egy esélyt nekik.

A https://www.metaautoszerviz.hu-nek jobban utánajárva szereztem tudomást arról, hogy a műhelyük a 19. kerületben található. A cég újonnan forgalomba állított és nagyobb futásteljesítményű autók szervizelését egyaránt vállalja, márkától függetlenül. Sőt, kisteherautók szervizelése sem okoz gondot nekik!

Nagyon szimpatikus volt a cég már első hallásra, ránézésre is. A weboldalak kitűnt a rengeteg autószervizé közül. Sokkal átláthatóbb és nagyon informatív volt.
A blogjuk nagyon tetszett. Szakmai témákról írnak a cikkjeikben, mégpedig úgy, hogy azt egy átlagember is megértse, akinek semmilyen autószerelői előképzettsége nincsen. Kicsit meg is nyugodtam, amikor elolvastam 1-2 bejegyzést, és kezdtem sejteni, hogy nem a világvége, hogyha ezt produkálja a kocsi.

A https://www.metaautoszerviz.hu rengeteg szolgáltatást nyújt. Ezek közül néhány:
-fékbeállítás és szerviz;
-futóműbeállítás ;
-gumicsere, javítás, centrírozás;
-autódiagnosztika;
-autó állapotfelmérés, átvizsgálás;
-autóklíma töltés, javítás, fertőtlenítés, tisztítás;
-autó villamosság szerviz;
-fényszóró beállítás;
-kipufogócsere és javítás;
-DPF szűrő csere és tisztítás;
-legéscsillapító és rugó csere.
A sort még folytathatnám hosszasan, de igyekeztem megemlíteni a legfontosabbakat.

Nagyon modern cégnek tartom ezt a https://www.metaautoszerviz.hu-t, ugyanis nem csak telefonon, hanem online is lehet náluk foglalni. Ez a mai, rohanó világban hihetetlenül előnyös tud lenni, főleg akkor, hogyha valamilyen rutinművelet elvégzésére visszük a kocsit.

Nem is haboztam tovább, felvettem velük a kapcsolatot. Én telefonon hívtam őket, úgy mégis csak személyesebb.
Szerencsére nagyon kedvesek voltak, nagyon emberi módon álltak hozzám, nem nevettek ki annak ellenére sem, hogy alig tudtam rendesen körülírni a kocsim problémáját. Úgy láttam, nekik egy mindennapos, így inkább segítettek megfejteni, kibogozni, mi is lehet a baj forrása.

2 nappal később már vihettem is az autómat. Izgultam egy kicsit, de sikerült eljutni a szervizig.
Kedvesen fogadtak, és mondták, hogy szerintük üljek le, és várjam meg, amíg átvizsgálják az autót. Nem szeretek szerelőnél várakozni, mert a hangos, koszos műhelyben nem érzem jól magam, és különben is csak útban vagyok. Itt más volt a helyzet: külön várótermet biztosítanak az ügyfelek részére. Klimatizált helyiség, kényelmes ülőgarnitúrával, ahol internétezhetünk, olvashatunk, amíg a kocsin dolgoznak. Ez igazán egyedi, de úgy gondolom, nagyon is hiánypótló része a szolgáltatásnak.

Nem kellett tovább várnom 35 percnél, és már jöttek is, hogy megmondják, mi a probléma. Szerencsére nem a világvége, 1-2 alkatrész cseréjével orvosolható a gondom. Nagyon megkönnyebbültem! Leesett egy óriási tehet a vállamról. Mondták, hogy rendelni kell az alkatrészt , így azonnal nem tudják megoldani a cserét, de ha nem gond, hogy itt hagyjam a kocsit 2-3 napra, akkor annyi idő alatt meg fog érkezni, és neki is állnak.
Beleegyeztem elvégre úgyse mennék a kocsival sehova, amíg nem jó.

https://www.metaautoszerviz.hu

Izgultam a várakozás 3 napjában, mert nem volt könnyű elvonatkozatni a korábbi rossz emlékektől. A másik szerelő esetén ilyenkor jött a telefonhívás, hogy mégsem az a baj, nem jó az alkatrész, drágább lesz a szerelés, stb…
Hát, a https://www.metaautoszerviz.hu esetén semmi ilyen nem történt! Sőt, pontban az ígért időpontban hívtak fel, hogy elkészültek, és minden rendben van.
Azonnal el is indultam a kocsiért és a helyszínen sem ért csalódás szerencsére.

A kocsim kifogástalan állapotban, immár műszakilag is kiváló formában várt engem a műhely udvarán. Nagyon jó érzés volt tudni, hogy most már rendben van!
Elindultam fizetni, enyhe gyomorgörccsel. Mindig félek, hogy nem annyi lesz a vége, amennyit beszéltük.
A félelmem alaptalan volt, az előre megbeszélt összeget kérték el. Kicsit mosolyogtak is, nem értették a gondolatom, hogy hogyan is fizethetnék többet, mint amennyiért elvállalták a munkát.

A szerelők remek munkát végeztek, szóval eldöntöttem, hogy továbbra is ide fogom hordani az autót.
Egyeztettem a https://www.metaautoszerviz.hu munkatársaival, akik elmondták, hogy milyen gyakran kell szervizre vinni a kocsit, milyen műveleteket kell végrehajtani rajta annak érdekében, hogy ne érje nagyobb meghibásodás.
Így, hogy elmagyarázta végre valaki, máris sokkal világosabb volt az egész! Egyeztettünk egy időpontot olajcserére, és lassan el fog jönni a vezérlés cseréjének időpontja is. Bármiről is van szó, a https://www.metaautoszerviz.hu műhelyébe mindig nagyon jó érzéssel térek be. Nem aggódom, nem félek, nem úgy, mint korábban.

A https://www.metaautoszerviz.hu a legjobb autószerelő vállalat, akiknél valaha is jártam. Azóta semmi gondja az autónak, sőt, azóta a család összes kocsiját ide hordjuk. Megmondom őszintén, ők az első cég, akiket szívesen ajánlok másoknak is, nyugodt szívvel, mert biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni. Most már látom, hogy hogyan voltak képesek ennyi éven keresztül rendíthetetlenül talpon maradni minden gazdasági körülmény ellenére is. Ami jó, az jó, és az emberek keresni fogják! Ennyi a titkuk.

A https://www.metaautoszerviz.hu példaértékű, és hálás vagyok nekik, hogy bárhova megyek, a kocsi miatt nem kell aggódnom. Azóta egyszer sem kellett imádkozni amiatt, hogy “csak érjünk épségben haza!”, sem amiatt, hogy tudjam kifizetni a szerelés díját. Korrektek, megbízhatóak, pontosan úgy, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva!