Az akciós téli gumi sem hit kérdése!

Biztos hallottatok már a vonzás törvényéről. Arra gondolok, hogyha valamit erősen szugerálsz és csak arra gondolsz, hogy megtörténhet veled, akkor bizony azt be fogod vonzani. Nos, velem ez számtalanszor megtörtént az életem során. Vizsgaszituációkban, amikor pontosan tudtam, hogy milyen tételről akarok beszélni – kihúztam. Vagy ha nagyon vágytam valamire, hogy találkozhassak valakivel, vagy sikerüljön a következő lépés az életemben, annyira erősen fókuszáltam rá (na és persze tettem is érte), hogy végül kis túlzással élve mindent bevonzottam. Mondhatjátok persze, hogy ez puszta szerencse, de nem hinném. Szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy a gondolatoknak is súlya és ereje van és ha megfelelő módon irányítjuk őket, akkor elérhetjük azt, amit akarunk.

Sajnos az elmúlt télen egész sok nem várt kiadással kellett számolnom – na ezt persze nem magamnak vonzottam be – ezekre nem lehet felkészülni. Azonban ahhoz megint elég nagy szerencsém volt, hogy ezekből a lehető legjobban tudtam kijönni – a legkevésbé mínuszos költségvetéssel. Mesélek erre egy példát.

Az őszi autós átálláskor kibukott, hogy bizony már nagyon kopott a téli gumi szettem és jobb lenne, ha sürgősen keresnék másikat meglévő helyett, mert ezzel kizárólag ön- és közveszélyesen tudnék közlekedni egy vészesebb időjárásban. Éppen ezért még egy hétig a nyári szettel jártam, amíg keresgéltem megfelelő alternatívát. Nem kellett sok idő, hogy szembe jöjjön a neten egy visszautasíthatatlan téli gumi akció, amivel különösebben fejvakarás nélkül be tudtam szerezni magamnak egy teljesen új szettet, rendkívül kedvező áron. Böngésztem aztán kicsit később is a honlapot ( gumidiszkont.hu ) és kiderült, hogy nem csak szezonálisan akcióznak, hanem gyakorlatilag mindig. Folyamatosan vannak olyan csúcsminőségű termékeik, amikhez kedvező áron lehet hozzájutni függetlenül attól, hogy tél van, vagy nyár. Így aztán úgy döntöttem, hogy veszek egy nyári szettet is. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy bolti áron jutok-e hozzá egy százezres tételhez, vagy annál sok-sok százalékkal olcsóbban… Ráadásul tényleg mindenféle termékkel foglalkoznak, szóval hogyha valaki csak heti egyszer ül autóba az is talál magának való megoldást, de ha valakinek speciális igényei vannak, netán az autó a munkaeszköze ezért fontos, hogy professzionális felszereltséggel rendelkezzen, az is talál magának megfelelő szintű terméket.

Szóval fókuszáljátok a gondolataitokat és vonzatok be mindent, amire csak a lelketek vágyik. De ha gumiabroncsokról van szó, akkor elég, ha csak felkeresitek a gumidiszkont.hu oldalt és hagyjátok, hogy teljesüljenek a vágyaitok, hiszen néhány kattintás után a zsebetekben lehet egy kedvező áron beszerezett gumi szett. Mindegy, hogy tél van, vagy nyár, ezek az akciók mindig csak karnyújtásnyira lesznek, úgyhogy éljetek velük!