A vallás nem jelent megoldást a függőségekre

Én nem hiszek konkrét istenben, de abban biztos vagyok, hogy van valami felsőbb erő, ami befolyással van az életünkre. Hívjuk akár sorsnak, vegyük figyelembe a csillagot állását vagy az időjárást, valaminek egyszerűen lennie kell, ami irányt mutat nekünk (legalábbis próbál).

Akármennyire is gondolkodó embernek vallom magam, hiszek a megfoghatatlan égi erőkben és képes vagyok a fejlődésre, a fagyi függőségemről egyszerűen képtelen vagyok lemondani. Muszáj télen-nyáron tömni magamba ezt a jeges finomságot. Már azon is gondolkodtam, hogy veszek magamnak egy saját fagyigépet. Ekkor találtam rá a https://rdealer.hu/ oldalára, ahol számos ipari felhasználásra, étterembe, büfébe szánt gépet, eszközt lehet beszerezni. Ugyan én nem professzionális felhasználásra vágyok, de a termékek annyira megragadták a figyelmem, hogy ott maradtam a https://rdealer.hu/ oldalán. Felfedeztem, hogy használt gépek is vásárolhatóak a weboldalon. Az rdealer ezekre is ad garanciát, ugyan csak 3 hónapot. Szemben az új termékekre vonatkozó 12 hónapos garanciával. Azonban még így is azt gondolom, hogy messzemenően megéri náluk vásárolni.

https://rdealer.hu/

Miután azonban átgondoltam a fagylalt fogyasztási szokásaimat, rájöttem, hogy nem éppen lenne a függőségem csillapítására jó megoldás az, ha vennék egy fagyigépet, Pláne nem professzionálisat. Azért maradtam az oldalon, mert teljesen lenyűgözött az, hogy mennyiféle berendezés létezik. Sohasem gondoltam volna, hogy például egy büfé üzemeltetőjének ennyi mindenre szüksége van.

Lássuk is, mi minden kellhet, ha saját büfé nyitásában gondolkodunk. Ez nyilvánvalóan attól is függ, hogy pontosan milyen ételeket, nyalánkságokat és italokat szeretnénk árusítani. Lángost árulnánk vagy inkább gyrost etetnénk a népekkel? Bizony sok lényeges kérdést át kell gondolni. A megfelelő higiénia mindenképpen elengedhetetlen, így az alapanyagok tárolása érdekében szükségünk lesz hűtőre vagy fagyasztóra is. Ha italt is árulnánk, italhűtő is kell külön. Ha pedig az említett fagyi árusításában gondolkodunk, nem ússzuk meg fagylaltos pult nélkül. A jégkása, a gofri vagy a palacsinta készítéséhez ugyancsak külön berendezések kellenek, na meg az ezek számára elegendő hely is elengedhetetlen, hogy elférjen minden.

A megfelelő tisztításról is gondoskodni kell, így mosogatógépre vagy mosogatótálcákra kétségkívül szükségünk lesz. A mosatlan bizony megvár és senki sem fogja elmosogatni őket helyettünk. A lustábban választhatnak az ipari felhasználásra szánt mosogatógépek közül is, akik viszont szeretnek mosogatni, azok egy-, két- vagy háromtálcás mosogatót is választhatnak. Bármire is van szüksége a vendéglátóhelyeknek, a https://rdealer.hu/ mindennel tud szolgálni számukra. Az ételek előkészítése, feldolgozása, elkészítése és tárolása is profi módon történhet meg az általuk árusított gépek, eszközök segítségével. Ha büfét nyitnék, rohannék is hozzájuk.

Ettől azonban még igazán messze vagyok, sőt, nem is igazán hiszem, hogy valaha is ilyesmire adnám a fejem. álmodozni viszont lehet. Ha pedig már megtehetem, az álmodozást egy doboz fagyi társaságában teszem meg. És hogy milyen további szerepet kap majd az életemben a vallás, vagy legalább is a megfoghatatlanban, meghatározhatatlanban való hit? Ez még a jövő zenéje. Ami biztos, hogy valami vagy valaki létezik az emberiségen kívül is.