A tudatos táplálkozás hozzátesz a vallásos életemhez

Nem volt részem vallásos neveltetésben. Talán ez volt a legnagyobb szerencsém, mert sok olyan embert ismertem, akit egész gyerekkorában templomba vittek és pont ezért nem tudta átélni olyan mélyen a spiritualitását. Én azonban a kései „ébredésemmel” magamnak tudtam megválasztani azt, hogy mi fog érdekelni és milyen keretek között akarom művelni a spiritualitásomat. Ezért máig nem szeretem kötni magamat csak egy valláshoz, minden érdekel, amivel tudatosabban tudom élni az életemet.

Az étkezésem kapcsán is ezt a hozzáállást szeretem továbbvinni. Már hosszú ideje gondolkodtam azon, hogy bio ételeket fogok vásárolni, de egészen addig nem tudtam, hogy ezt hol tudnám megtenni, amíg rá nem találtam a Biocity-re. Egy kis felirat hívta fel rájuk a figyelmemet: A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online. A vallások kapcsán is szerettem a hagyományokat, úgyhogy az „A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online” feliraton belül említett 10 év nagy hatással volt rám.

A hagyomány mellett azonban rengeteg más pozitív dolgot fedeztem fel a Biocity-vel kapcsolatban. Az egyik, hogy bőséges a választék és mindenki igényeit ki tudja elégíteni. Valljuk be, ha egészséges étkezésről beszélünk, akkor nagyon nehéz mindenkinek megfelelni, a Biocity-t azonban szerintem kevés vásárló fogja rossz szájízzel elhagyni. Az „A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online” feliraton belül tehát nem csak a tapasztalat az, amit kiemelhetünk. Hanem az is, hogy személyesen tudunk kötődni hozzá, a kiváló szolgáltatás miatt.