A női kör gyűlésén a Rieker cipőkről beszélgettünk

 Az emberi kapcsolatok és a közösségek egyre jobban rombolódnak le, értéktelenednek el a mai világban és ennek oka mi magunk vagyunk. Foghatjuk a körülményekre, foghatjuk az emberi szokásokra, a munkára vagy a politikára, de igazából az akadály mi magunk vagyunk. Megfosztjuk magunkat attól, hogy szocializálódjuk és eszmét cseréljünk hasonszőrű embertársainkkal, pedig a társas érintkezés nélkülözhetetlen kelléke az egészséges életnek.

Mindenki máshol találja meg a társaságát, gyakran kezdődnek el hosszantartó barátságok hasonló érdeklődésű emberek között. Én például vallásos vagyok és a családdal minden vasárnap reggel járunk a kisvárosunk templomába. Maga a templomba járás is már egy közösségi és vallásos élmény, ami a mi városunkban van azonban igazán különleges. Az Istentiszteleteken kívül a gyerekeink hittan órákra, délutáni foglalkozásokra járnak a parókiára, az anyukák, asszonyok pedig alapítottak egy női kört, ahol a családi életről és a mindennapos élményeinkről értekezünk.

Egyik ilyen női kör gyűlésen merült fel a cipőviselet téma, az egyik anyuka kérdezte, hogy mi hol szoktunk gyermekcipőt venni a csemetéinknek. Mindenki bedobta az ötleteit, a lista végén összegyűjtöttünk vagy 35 féle boltot. Én azonban mondtam a hölgyeknek, hogy ha kevés energiával szeretnének vásárolni lábbeliket a gyerekeknek, maguknak és az egész családnak, akkor online érdemes vásárolniuk, például a cipomarket.hu webáruházban, ahol a család összes tagjának találnak szép, márkás cipőket.

A hölgyek többségében fel sem merült eddig, hogy online vásároljon cipőt, ők még mindig ott tartanak, hogy el kell menni cipőboltba, fel kell próbálni és csak az után veszik meg az áhított darabot. Ugyanakkor egyre kevesebb idő jut a családok bővülésével a vásárlásokra, a nők nagy részének nehézséget okoz elindulni bevásárolni 3-4 gyerekkel, teljesen érthető okokból. Ezért hívtam fel a női gyűlésen a tagok figyelmét arra, hogy mennyire jó megoldás a cipomarket.hu webshopban a vásárlás.

A gyűlés után többen is érdeklődtek, hogy honnan vannak az én cipőim, mert mint kiderült, a társaság legtöbb tagja engem nagyon elegánsnak tart és tetszenek nekik a bokacsizmáim. Mondtam az érdeklődőknek, hogy a cipomarket.hu oldalon vásárlok a legtöbbet és Rieker női cipő fanatikus vagyok, ez az a márka, melyre mindig számíthatok. Elegánsnak tartom a Rieker cipők megjelenését, kiváló anyagból készülnek, általában bőr és műanyag talp keveréke mindegyik, a színviláguk visszafogott, nem hivalkodó, ugyanakkor szolidan elegáns, fel tudom őket venni a templomban, munkába, bevásárláshoz vagy akár erdei sétához is.

A következő női gyűlésen észrevettem, hogy néhány hölgynek új cipője van, meg is dicsértem őket és mondták, hogy az előző gyűlés után ők is felmentek a cipomarket.hu-ra, ahol alig tudtak választani a csodaszép Rieker, Tamaris, Jana, Marco Tozzi, Laura Vita és S. Oliver cipők között. Ezen a gyűlésen is a cipő volt a fő téma, azt vitattuk meg, hogy a Rieker női cipő vagy a Tamaris az elegánsabb viselet. Nem is gondolná az ember, hogy egy katolikus templomi női kör gyűlésein mikről beszélgetünk 😀

Azóta egyre többen választják családjuk cipőbeszerzéséhez az online megoldást, mert ezzel könnyíthetünk az életünkön, emellett a választék is szélesebb, mint egy normál cipőboltban, a házhozszállítás ingyenes és ha nem tetszik, amit rendeltük, akár vissza is küldhetjük a webáruháznak. Örültem, hogy a közösségeim női tagjait ilyen hasznos információkkal láthattam el!