A motorosok nem csak csupa rosszfiúk

A motorosokról az emberek fejében egy elég negatív kép él, ez a tapasztalatom. Azt hiszem, hogy erről a hollywoodi filmek és az azokban megjelenő kemény motoros arcok és motoros bandák tehetnek. Ezekben a filmekben úgy ábrázolják a motorosokat, mint valami rossz fiúkat, akik gyakran isznak, verekedésekbe és bandaháborúkba keverednek, pedig ez is csak egyfajta szórakozás, kikapcsolódás a legtöbb embernek.

Van is olyan ismerősöm, aki nagyon más, mint ezek a sztereotípiák. Ő ugyanis nem az a klasszikus motoros fickó, egy vallásos motoros csapattal szoktak menni kirándulni. Szerintem ez nagyon jó dolog, hiszen együtt tudnak tölteni egy kis időt templomon kívül is úgy hogy azt csinálják, amit szeretnek.

motortire webshop
motortire webshop

Sokan vannak ebben a kis baráti körben, gyakran mennek együtt motoros kirándulásokra, túrákra. Ez bebizonyítja, hogy a motorosok nem éppen olyanok, mint az emberek fejében róluk élő, kissé negatív kép.

Ennek a barátomnak segítettem nem is olyan rég egy kicsit. Ugyanis a motortire webshop oldalról rendelt gumikat a motorjára, de azzal nem számolt, hogy amikor elmegy a gumishoz, akkor nem tudja a motoron magával vinni a két gumit. Így felajánlottam neki, hogy elviszem a gumikat autóval a szerelőhöz, Ő pedig majd jön a motoron.

Kiderült, hogy a szerelőt is a motortire webshop oldalon találta, hiszen ha innen vesz gumikat és a velük szerződött szervizbe megy kicseréltetni, akkor extra garancia is jár a gumikra. Ez egy nagyon jó ajánlat, kár lett volna kihagyni.de mikor ezt észrevette, már megrendelte a gumikat, amik másnap meg is érkeztek hozzá. Itt nagyon gyors a szállítás.

A motortire webshop oldalán tudott időpontot foglalni a gumishoz, itt azt is megtalálta, mennyibe fog kerülni neki az egész, de elmondása szerint elég olcsón dolgoznak ebben a szervizben.

Leadta a motorját gumicserére,és amíg vártuk, addig elmondta, mekkora mázlija van, hogy megtalálta ezt az oldalt, Ugyanis már nagyon szétment a gumi a motorján a legutóbbi kirándulása alkalmával, és nagyon sürgős volt neki a csere.

Szerencsére ezen az oldalon nagyon gyors a szállítás, és szerencséje volt, mert akciós is volt az a gumi amit venni szeretett volna, így olcsón megúszta és szerelőt sem kellett keresnie, aki felteszi neki a gumikat, hiszen itt van egy helyben, amivel még extra garanciát is sikerült szereznie.

Örülök, hogy ennyire boldoggá tette egy motorgumi, és hogy rátalált a motortire webshop oldalra ami lehetővé tette ezt a számára.

Nem kellett sokat várnunk, hogy lecseréljék gumit, azt gyorsan feltették a motorjára,és azzal tudott már hazamenni. Itt tényleg nagyon gyorsan é jól dolgoznak, nem véletlenül annyira népszerű a motortire webshop és a szerviz.