A mise utáni beszélgetés

A vallás már régóta az életem része, legfőképpen azért, mert én gyerekkoromban vallásos nevelésben részesültem. A szüleim rendszeresen járattak hittanra, illetve a templomban is ott voltunk minden vasárnap a misén.

Mind a mai napig járok a templomba és tulajdonképpen nagyon szeretem az ottani közösséget. Jókat szoktunk beszélgetni a mise után. A múlt vasárnap Marival beszélgettünk egy jót, aki elmesélte, hogy egy arcplasztikai műtéten esett át, amelyet a Kelemednél végeztek. A Kelemedről rengeteg információt találni a honlapjukon, a plasztika.info.hu oldalon.

Amikor hazamentem én is utánanéztem, mert már egy ideje én is gondolkoztam egy arcplasztikai beavatkozáson. A Kelemednél többféle kezelésre is van lehetőség. Attól függően változik az ár, hogy milyen típusú. Például a Silhouette-soft arcközépemelés az olcsóbb, amely olyan 150 és 350 ezer forint között mozog, míg a drágább változat az úgynevezett mikrozsír feltöltés, amelynek ára 300 és 350 ezer forint közötti. Persze ezek az árak sok minden más tényezőtől is függnek, ezek csupán hozzávetőlegesek.

plasztika.info.hu

Az arcplasztikai műtéttől egyáltalán nem kell tartatni, mert abszolút nem egy fájdalmas beavatkozás, ma már egy rutinműtétnek számít. Hatalmas nagy előnye, hogy csupán egy pici bemetszést ejtenek a bőrön, így a műtét után nem keletkeznek hegek és nem lesz csúnya az arcunk, hiszen alapból ez a beavatkozás lényege, hogy minél szebb legyen a végeredmény.

Mivel ez egy gyors és egyszerű rutinműtét, így gyakorlatilag a beavatkozás után pár nappal már lehet menni dolgozni és elkezdeni a normál életet.

A plasztika.info.hu oldalon nagyon jó cikkeket is találni a témában, így akinek kétségei vannak, csak utána kell olvasni kicsit. Én is így tettem.