A mise után

Ha vasárnap, akkor nálunk mindig fix program van, ami mondhatjuk, hogy szinte szent és sérthetetlen, ez pedig nem mást, mint a vasárnapi mise. Engem a szüleim vallásos neveltetésben részesítettek, aminek köszönhetően mind a mai napig gyakorlom is a vallásomat. Tudom ez manapság szinte már elég ritka, hiszen az én ismeretségi körömben nagyítóval kell keresni azt, aki hasonlóan gondolkodik, mint én, de ez engem egyáltalán nem zavar. Mindannyian mások vagyunk és mindenkit más tesz boldoggá.

A múltkori mise után éppen édesanyámmal sétáltunk haza, amikor megpillantottuk, hogy a szomszédnál valami új kütyüt szereltek be a kertbe. Meg is kérdeztük, hogy mi ez. A szomszédunk elmondta, hogy éppen akkor szerelték be az új hőszivattyút, amit a klimaglobal.eu-tól vásároltak. Még sosem hallottam róluk, úgyhogy megkértem, hogy kicsit meséljen róla.

klimaglobal.eu

Elmondta, hogy a klimaglobal.eu egy olyan cég, amelynek egészen pontosan Mosonmagyaróváron van a székhelye. Klímák és hőszivattyúk értékesítésével és beszerelésével foglalkoznak, mint ahogy akkor láthattuk is a kertben, éppen az új hőszivattyút szerelték be. Immáron 15 éve vannak a piacon, így elmondhatjuk, hogy nem most kezdték a szakmát és el lehet képzelni, hogy ebben az elmúlt másfél évtizedben mennyi készüléket szereltek már be, ezért talán nincs is olyan, amivel ők ne találkoztak volna. Nagyon fontos a minőségi munka számukra vagyis, hogy megfelelő odafigyeléssel végzik azt, amit csinálnak. Az elvégzett munka után garanciát is vállalnak, így bármilyen meghibásodás esetén nem kell mást tennünk, mint újra hívni őket. Ők pedig újra kiszállnak a helyszínre.

Ha valaki rendelni szeretne, ajánlatot kérni vagy egyszerűen csak bármilyen kérdése van, akkor a  klimaglobal.eu honlapon található telefonszámot kell felhívni. Persze kérhetünk egy személyre szóló ajánlatot, amivel a cég dolgát is meg tudjuk könnyíteni. A honlapon található ajánlatkérés gombra kattintva egy rövid űrlapot kell kitöltenünk. Itt meg kell adnunk a nevünket, a telefonszámunkat, amin elérnek, illetve az email címünket, ahová a konkrét ajánlatot tudják küldeni. Érdemes még megadnunk a települést, ahová szeretnénk telepíteni a készüléket, illetve hagyhatunk egy rövid üzenetet is, ahova le tudjuk írni, hogy  egészen pontosan mit szeretnénk, milyen terméket vagy szolgáltatást és az egyéb részleteket.

Amikor hazaértünk, akkor én is megnéztem ezt a honlapot és kértem is ajánlatot klímára, mert már egy ideje gondolkodtunk, hogy beszereltessük és úgy éreztem, hogy ennek most eljött az ideje.